https://www.tradingview.com/x/UyvdM50R/
DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wg mnie wyglada to tak:MowmiSasiad pisze:Co myślicie o USD/JPY? Mam opcje binarne (Call czyli na wzrost) wygasające o 23:00 GMT (nasza północ) po cenie 103.30 i 103.45. Liczyłem na to, że uklepujemy dno na 103.30 a tu mamy zejście poniżej. Fałszywe wybicie czy jedziemy dalej w dół?
własnie zaliczyliśmy strefe popytuna d1 wiec powinno byc up. moga jeszcze zrobić jakies podwojne dno np na m5 i powinno rosnac.
poza tym jak patrze na wykres d1 to dla mnie dzis zamkniecie w okolicy 103,70 jakkolwiek to brzmi niedorzecznie
oooj, dzisiaj to lichutkoNowy123 pisze:http://www.newyorkfed.org/markets/tot_o ... edule.html
rozkład jazdy na Srodecos wiekszego
Jutro też jest dzień.
nie jaraj się, ja czekam na 1.3740yeahman pisze:Oby łupnął i to zdrowo
Oki oki niech sobie jedzie nawet na 1,45 ale chwilowo mógłby zaliczyć dolna bandęBemowo1 pisze:nie jaraj się, ja czekam na 1.3740yeahman pisze:Oby łupnął i to zdrowo
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Złotko złotko moje zlotko
!!
Pedro znowu zasadził Lke przed chwilką widać
dostałem twoje PW , odpisze wieczorem i podrzuce coś od siebie !
Masakra ilu ludzi-osłów w tym kraju szuka pracy , od 7:15 do 15:30 62 osoby przewertowałem !

Masakra ilu ludzi-osłów w tym kraju szuka pracy , od 7:15 do 15:30 62 osoby przewertowałem !
-
beyond
A co przemawia za tym, że to nie przypadek?
kangur ma zatwardzenie
jeżeli skoryguje edek może zrobić up
jeżeli skoryguje edek może zrobić up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82oty_podzia%C5%82beyond pisze:A co przemawia za tym, że to nie przypadek?
bo takie rzeczy, w moim świecie, i Twoim chyba też, nie dzieją się przypadkiem ...
-- Dodano: 13 sty 2014, 17:05 --
nagodziny wyrabiasz?krinvest pisze:Złotko złotko moje zlotko!!
Pedro znowu zasadził Lke przed chwilką widać
![]()
Masakra ilu ludzi-osłów w tym kraju szuka pracy , od 7:15 do 15:30 62 osoby przewertowałem !![]()
spoko, złoto nie zając, nie ucieknie
od rana 3 L zapuscilem,
PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH TRADEROW, KTÓRYCH TU WIELU
czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?
Jutro też jest dzień.
-
beyond
Ale świat jest tworem Boskim, a rynki ludzkimpedro pisze: bo takie rzeczy, w moim świecie, i Twoim chyba też, nie dzieją się przypadkiem ...![]()