To chyba chodzi o to że edek sam nie wie czego chce. Na M5 co chwile buduje jakieś kanały trochę się trzyma w nim, a to przebija, testuje od zewnątrz znowu wchodzi do środka, tworzy kolejny, wraca znowu do pierwszego, potem znowu do drugiego i tak skacze jak poj@@@nyta.bo pisze:Noooo, od początku roku zarobiłam pięknie, ale dziś, fakt, chyba odpuszczę, też koplętny brak wizji lub wypalenie...yeahman pisze:Edek w tym tygodniu to jest po prostu badziew.
DayTrading: Piątek 10.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
beyond pisze:Spoko analiza - pójdzie albo w dół, albo do góry
na tym polegają analizy dają Ci aletrnatywę
Jak nie potrafisz z niej nic wywnioskować to przynajmniej nie krytykuj.beyond pisze:Spoko analiza - pójdzie albo w dół, albo do górypedro pisze:https://www.tradingview.com/x/9RL5DtoQ/
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:15 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
beyond
Taki trader jak Ty powinien wiedzieć, że zagra się na niskich interwałach trzeba najpierw sprawdzić wysokie.yeahman pisze:To chyba chodzi o to że edek sam nie wie czego chce. Na M5 co chwile buduje jakieś kanały trochę się trzyma w nim, a to przebija, testuje od zewnątrz znowu wchodzi do środka, tworzy kolejny, wraca znowu do pierwszego, potem znowu do drugiego i tak skacze jak poj@@@nyta.bo pisze:Noooo, od początku roku zarobiłam pięknie, ale dziś, fakt, chyba odpuszczę, też koplętny brak wizji lub wypalenie...yeahman pisze:Edek w tym tygodniu to jest po prostu badziew.
-- Dodano: 10 sty 2014, 10:15 --
A dlaczego nie? Po to tutaj też piszemyyeahman pisze: Jak nie potrafisz z niej nic wywnioskować to przynajmniej nie krytykuj.
Gra sie na wszystkim co przynosi zysk. To że się kręci edek to nie znaczy że na nim nie zarabiam - wręcz odwrotnie niż ci sie wydaje.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:17 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Beyond co sadzisz o kablu?
-
beyond
Na rynku nie zarabia się na "albo"yeahman pisze:Gra sie na wszystkim co przynosi zysk.
Spójrz sobie na D1 - sytuacja jest dosyć klarowna - EUR/USD balansuje teraz pomiędzy wsparciem i oporem, czekając zapewne na pay-rolls.
W tej chwili bym już tylko czekał bo jest wysoko, a jeślibym kupował go to wcześniej przy 1.63720psxor pisze:Beyond co sadzisz o kablu?
-- Dodano: 10 sty 2014, 10:20 --
Da się zarobić, ale po co się męczyć, skoro prościej jest poczekać i zarobić znacznie więcej?yeahman pisze:To że się kręci edek to nie znaczy że na nim nie zarabiam - wręcz odwrotnie niż ci sie wydaje.
Dlatego ty czekasz i nic nie robisz a ja koszę kasę na M5 na tych ruchach o których pisałembeyond pisze: Spójrz sobie na D1 - sytuacja jest dosyć klarowna - EUR/USD balansuje teraz pomiędzy wsparciem i oporem, czekając zapewne na pay-rolls.
-
beyond
No to gratulujeyeahman pisze: Dlatego ty czekasz i nic nie robisz a ja koszę kasę na M5 na tych ruchach o których pisałem
sami kosiarze kapuchy tu, ciekawe...
nikt nie gra na daxie?
nikt nie gra na daxie?