DayTrading: Piątek 10.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 sty 2014, 00:00

Wzrost
25
54%
Bez zmian
2
4%
Spadek
19
41%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

ta.bo pisze:
yeahman pisze:Edek w tym tygodniu to jest po prostu badziew.
Noooo, od początku roku zarobiłam pięknie, ale dziś, fakt, chyba odpuszczę, też koplętny brak wizji lub wypalenie...
To chyba chodzi o to że edek sam nie wie czego chce. Na M5 co chwile buduje jakieś kanały trochę się trzyma w nim, a to przebija, testuje od zewnątrz znowu wchodzi do środka, tworzy kolejny, wraca znowu do pierwszego, potem znowu do drugiego i tak skacze jak poj@@@ny :568:
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
davor5
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: davor5 »

beyond pisze:
Spoko analiza - pójdzie albo w dół, albo do góry :mrgreen:

na tym polegają analizy dają Ci aletrnatywę :D

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

beyond pisze:
Spoko analiza - pójdzie albo w dół, albo do góry :mrgreen:
Jak nie potrafisz z niej nic wywnioskować to przynajmniej nie krytykuj.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:15 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

yeahman pisze:
ta.bo pisze:
yeahman pisze:Edek w tym tygodniu to jest po prostu badziew.
Noooo, od początku roku zarobiłam pięknie, ale dziś, fakt, chyba odpuszczę, też koplętny brak wizji lub wypalenie...
To chyba chodzi o to że edek sam nie wie czego chce. Na M5 co chwile buduje jakieś kanały trochę się trzyma w nim, a to przebija, testuje od zewnątrz znowu wchodzi do środka, tworzy kolejny, wraca znowu do pierwszego, potem znowu do drugiego i tak skacze jak poj@@@ny :568:
Taki trader jak Ty powinien wiedzieć, że zagra się na niskich interwałach trzeba najpierw sprawdzić wysokie.

-- Dodano: 10 sty 2014, 10:15 --
yeahman pisze: Jak nie potrafisz z niej nic wywnioskować to przynajmniej nie krytykuj.
A dlaczego nie? Po to tutaj też piszemy :mrgreen:

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Gra sie na wszystkim co przynosi zysk. To że się kręci edek to nie znaczy że na nim nie zarabiam - wręcz odwrotnie niż ci sie wydaje.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:17 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Beyond co sadzisz o kablu?

beyond

yeahman pisze:Gra sie na wszystkim co przynosi zysk.
Na rynku nie zarabia się na "albo" :mrgreen:

Spójrz sobie na D1 - sytuacja jest dosyć klarowna - EUR/USD balansuje teraz pomiędzy wsparciem i oporem, czekając zapewne na pay-rolls.
psxor pisze:Beyond co sadzisz o kablu?
W tej chwili bym już tylko czekał bo jest wysoko, a jeślibym kupował go to wcześniej przy 1.63720

-- Dodano: 10 sty 2014, 10:20 --
yeahman pisze:To że się kręci edek to nie znaczy że na nim nie zarabiam - wręcz odwrotnie niż ci sie wydaje.
Da się zarobić, ale po co się męczyć, skoro prościej jest poczekać i zarobić znacznie więcej? :mrgreen:

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

beyond pisze: Spójrz sobie na D1 - sytuacja jest dosyć klarowna - EUR/USD balansuje teraz pomiędzy wsparciem i oporem, czekając zapewne na pay-rolls.
Dlatego ty czekasz i nic nie robisz a ja koszę kasę na M5 na tych ruchach o których pisałem :)

beyond

yeahman pisze: Dlatego ty czekasz i nic nie robisz a ja koszę kasę na M5 na tych ruchach o których pisałem :)
No to gratuluje :) Ja nie potrafię zarabiać na małych interwałach i jest to dla mnie męczące po prostu.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

sami kosiarze kapuchy tu, ciekawe... :)

nikt nie gra na daxie?
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany