DayTrading: Piątek 10.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
WIZJA GBPusd Z H4 NA NIECO DŁUŻEJ, po danych z 14:30 tylko chapać ile się da, oczywiście jak dane po wyżej 200tys,
ed i gold podobnie - S
ed i gold podobnie - S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
wkońcu kabel sie ruszył ...
Mam nadzieje ze ktos bral moje pozycje na kablu i jest tak zadowolony jak Ja, zabezpieczone, czekam na zjazd pobizej 1.64 i niiizej. Mysle ze w chwili obecnej zatrzymamy sie w przedziale 1.64-1.6420 i o 14:30 polecimy nizej
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:35 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
no to dane dla funta zaczynają pokazywać problem wynikający ze zbyt drogiej waluty...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Skomentuje ktoś załącznik kto ma pojecie o Elliocie? Bo ja nie bardzo 
A wiem że powinien być liniowy ale nie chciałem już przestawiać bo za dużo rzeczy mam naniesione na świeczkach.

A wiem że powinien być liniowy ale nie chciałem już przestawiać bo za dużo rzeczy mam naniesione na świeczkach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. Co to za lawina na kablu?
AAAA, już znalazłam, dane
zaraz edek, ciekawe co się stanie
AAAA, już znalazłam, dane
zaraz edek, ciekawe co się stanie
Ostatnio zmieniony 10 sty 2014, 10:54 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
wcale nie... ja fajnie zarabiałem w grudniu. Naprawdę aż byłem w szoku. Do czasu strzałki w dół/górę na złocie/srebrze 31 grudnia kiedy nie ustawiłem SL i poszło się depo walić......rafmax pisze:sami kosiarze kapuchy tu, ciekawe...![]()
nikt nie gra na daxie?

1-szy stycznia (spadek) przegapiłem, a teraz kręce się w miejscu ;/ no ale grunt, że nie tracę od początku roku

Zamierzam odrobić depo i dać sobie spokój bo za bardzo to pochłania, a tu rodzina, dzieci i inna praca.
Stwierdziłem, że zabawa Forexem jest fajna ale na.... emeryturze

Ponadto gram jeszcze na akcjach (upatrzoną mam jedną specyficzną spółkę z nasdaq na której jeszcze nigdy (tfu tfu) nie straciłem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Slabe dane i kabel jak dla mnie zanim nie zrobi grubej korekty czyli okolice 1.55-1.58 nie wybije nowego szczytukk.dreamer pisze:Hej. Co to za lawina na kablu?
mi pasuje, mam same Ski ustawione choć rano nie wyglądało to ciekawie.psxor pisze:Mam nadzieje ze ktos bral moje pozycje na kablu i jest tak zadowolony jak Ja, zabezpieczone, czekam na zjazd pobizej 1.64 i niiizej. Mysle ze w chwili obecnej zatrzymamy sie w przedziale 1.64-1.6420 i o 14:30 polecimy nizej
może w końcu coś zarobię tez

Najlepiej będzie jak o 14.30 jednak okaże się, że nie jest tak fajnie i polecimy w górę...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat
ciekawe czy po danych edek też sie zwali, jak dotąd obstawiałam up, na konsolce ładnie dało sie zarobić, narazie wyskoczyłam z edka, mam pewne wątpliwościpsxor pisze:Slabe dane i kabel jak dla mnie zanim nie zrobi grubej korekty czyli okolice 1.55-1.58 nie wybije nowego szczytukk.dreamer pisze:Hej. Co to za lawina na kablu?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...