DayTrading: Środa 08.01.2014
Re: DayTrading: Środa 08.01.2014
a jednak troche lepiej
odśnieżanie pomogło hahah ale ADP to ADP poczac trzeba na nastepne wnioski i dane o stopie

a to już w piątek....Nowy123 pisze:a jednak troche lepiejodśnieżanie pomogło hahah ale ADP to ADP poczac trzeba na nastepne wnioski i dane o stopie

a te suki nie chcą puscic 1.357 ... dużo siana zapakowane na tym poziomie,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:a to już w piątek....Nowy123 pisze:a jednak troche lepiejodśnieżanie pomogło hahah ale ADP to ADP poczac trzeba na nastepne wnioski i dane o stopie
i tez będą lepsze
....
spokojnie puszcza, tylko nie dzisiaj, jutro/piatek, ja juz zamknalem ostatnia eske na tym poziomie 75 na edku i drabinke kabla na 1.6405, sprzedam troche wyzej, tak samo edka.
co nastepuje w Styczniu
na LUTY
wykres pokazuje
cyklicznosc 
-- Dodano: śr 08-01-2014, 15:29 --
to zgonie z cyklem trzeb szukac znowu okazji do L na edka

wykres pokazuje

pedro pisze:a to już w piątek....Nowy123 pisze:a jednak troche lepiejodśnieżanie pomogło hahah ale ADP to ADP poczac trzeba na nastepne wnioski i dane o stopie
i tez będą lepsze
....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nie samym adp edek żyjeNowy123 pisze:co nastepuje w Styczniuna LUTY
wykres pokazujecyklicznosc
i tez będą lepsze
....

Jutro też jest dzień.
nie samym adp edek żyjepedro pisze:co nastepuje w Styczniuna LUTY
wykres pokazujecyklicznosc
i tez będą lepsze
....

tak zgoda to tylko jeden z wskaznikow
sp cos daje up, gold w przepasc sie szykuje, moze sytuacja sie powtorzy z wczoraj, i edek znowu w gore.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
Hahaha stary to się teraz skompromitowałeś po całościKusus pisze:RGR to formacja zwiastujaca zmiane trendu na spadkowy wiec twoj rysunek nie ma kompletnie zadnego sensu.yeahman pisze:eur/usd

Formacja RGR w tym kanale spadkowym zwiastuje kierunk południowy co za tym idzie potwierdzała to że opór będzie wybroniony i sa szanse na spadki co obecnie dzieje się na eurodolarze.
Twoje gadanie nie ma sensu, myślałem że jesteś w miarę zoriętowany ale widać że jednak totalna amatorka. Do książek won się douczyć. Poza tym RGR to nie formacja odwrócenia trendu bo równie dorbze może być i kontynuacji w relacjach prawdopodobieństwa 75% odwrócenia do 25% kontynuacji. RGR czy ORGR słóży głównie do określenia zasięgu a nie kierunku wybicia !!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
na edku będzie odbicie czy dalsze spadki, jakie propozycje na przyszłe godziny??
Każdy na wykresie widzi co innego (często to, co chce), na tym forum nie takie RGR już widziałem.yeahman pisze: Twoje gadanie nie ma sensu, myślałem że jesteś w miarę zoriętowany ale widać że jednak totalna amatorka. Do książek won się douczyć.
Skąd masz takie dane?yeahman pisze: Poza tym RGR to nie formacja odwrócenia trendu bo równie dorbze może być i kontynuacji w relacjach prawdopodobieństwa 75% odwrócenia do 25% kontynuacji. RGR czy ORGR słóży głównie do określenia zasięgu a nie kierunku wybicia !!!!!
@EXTRADER
Tak jak wczoraj pisałem - moim zdaniem będą spadki, teraz jeszcze walczą na LT wzrostowej, ale według mnie niedługo puszczą SL i będzie ładny ruch w dół.