200 EM na 1 h zatrzymalo ich 16451
odwazniepsxor pisze:Drabinke czas zaczac na kablu, pierwsza eSka 1.6440 kolejna 1.6460
1.6610 SLrafmax pisze:odwazniepsxor pisze:Drabinke czas zaczac na kablu, pierwsza eSka 1.6440 kolejna 1.6460![]()
gdzie zamierzasz ewentualnie ciac straty?
Z literatury. Pogrzeb trochę na pewno znajdziesz. Zreszta jak widzisz poniżej Bemowo podziela moje zdanie.beyond pisze:Skąd masz takie dane?yeahman pisze: Poza tym RGR to nie formacja odwrócenia trendu bo równie dorbze może być i kontynuacji w relacjach prawdopodobieństwa 75% odwrócenia do 25% kontynuacji. RGR czy ORGR słóży głównie do określenia zasięgu a nie kierunku wybicia !!!!!
Bemowo i za to Cie właśnie lubięBemowo1 pisze:i takie mają większą siłę rażeniayeahman pisze: Poza tym RGR to nie formacja odwrócenia trendu bo równie dorbze może być i kontynuacji w relacjach prawdopodobieństwa 75% odwrócenia do 25% kontynuacji.
(wyjątki - interwsy banksterów)
Podaj konkretną pozycję, przecież sam z niej podobno korzystałeś, to powinieneś znać tytuł.yeahman pisze: Z literatury. Pogrzeb trochę na pewno znajdziesz. Zreszta jak widzisz poniżej Bemowo podziela moje zdanie.
A to dlaczego?rafmax pisze:beyond,
coraz bardziej Cie lubie
bo konkretny gosc jestesbeyond pisze:A to dlaczego?rafmax pisze:beyond,
coraz bardziej Cie lubie
J.F. Beyond - "Jak zostać milionerem"beyond pisze:Podaj konkretną pozycję, przecież sam z niej podobno korzystałeś, to powinieneś znać tytuł.yeahman pisze: Z literatury. Pogrzeb trochę na pewno znajdziesz. Zreszta jak widzisz poniżej Bemowo podziela moje zdanie.