DayTrading: Wtorek 07.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 07.01.2014
Dobrze, że z tego WTI udało mi się wyjść. Jednak już teraz na pewno nie będę lubił instrumentów na których piekło nie ma dna! 

Miód kupuj tylko Polski.
yeahman pisze:Ujek to w ogóle wygląda jakby miał się porządnie puścićNowy123 pisze:USD JPY oj jak miloschemat wczorajszy sie sprawdzil
w takich ukladach - boczniaku trzeba szukac jakis schematow i gry opor wspracie pod SP500 jesli np NIKKIE nic nie robi i tez mieli bokiem

ważne!! zjazd na uj 

pr7emo pisze:ważne!! zjazd na uj
zasięg 103,30 ?!
U J zamkniete wspracie
jak i korelacja OPÓR na EUR USD

uwaga na sp500 znów czarują !!
andrut pisze:uwaga na sp500 znów czarują !!
bo USD JPY od wspracia odbilo

Jest szansa na kablu na test 1.6466 a potem już jaaazda do piekla, w elke nie wejde, ale na pewno tam zlapie eSeczke
Co za dzień, najpier plus potem minus potem plus i teraz minus - dziś jestem na zero.
Widać że dzienna świeczka mocno niezdecydowana. Nieznosze takich sesji.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Dlatego rano uciekłem z rynku z małym plusem i czekam spokojnie na zakończenie sesji aż się powyrzynają i spokojnie zajmę pozycję w zależności od sytuacji.yeahman pisze:Co za dzień, najpier plus potem minus potem plus i teraz minus - dziś jestem na zero.
Do tej pory też miałem depo jak ostrze piły. Trzeba to trochę wygładzić.

Dla mnie edek stanie się bardziej przejrzysty jak opuszczą rejony poziomu 1,36200. Jest mi wszystko jedno w którą stronę byle stąd odjechali.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.