za pomocą tasakawrongWay pisze:Przycinanie paznokci u stóp - normacrok. pisze:co to za szpila na zlotku dzis byla ?
DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
- spekulant_fx
- Stały bywalec
przeszukałem forum i nic...więc zapytam tu...mianowicie AM zmieniał czas serwera i od tego czasu czyli od wczoraj od północy każda świeca H1 H4 i wzwyż otwiera się 15 min po pełnej godzinie...pyt jak to zmienić aby było o pełnej?MT4
Miałem o to samo pytać 
Co myślicie o wejście na Euro/Usd na sell?

zmień brokera na normalnegospekulant_fx pisze:przeszukałem forum i nic...więc zapytam tu...mianowicie AM zmieniał czas serwera i od tego czasu czyli od wczoraj od północy każda świeca H1 H4 i wzwyż otwiera się 15 min po pełnej godzinie...pyt jak to zmienić aby było o pełnej?MT4

@spekulant_fx, zajrzyj do działu "Brokerzy", jest wątek Admirala. Problem leży po stronie brokera i oni muszą to ogarnąć, klienci nic z tym zrobić nie mogą.
- spekulant_fx
- Stały bywalec
Dziękuje...a co do brokera mam tam rachunek ecn od 5 lat i nie narzekam...a myślę że to szybko naprawią i nie jest to zbyt uciążliwe przy moim systemie gry...paki pisze:@spekulant_fx, zajrzyj do działu "Brokerzy", jest wątek Admirala. Problem leży po stronie brokera i oni muszą to ogarnąć, klienci nic z tym zrobić nie mogą.
1 miliard chińczyków największy pozew zbiorowy przeciwko FED będą musieli zatrzymać drukarki ;-)Nowy123 pisze:http://www.bankier.pl/wiadomosc/Mieszka ... 04820.html
i każdemu wypłacą po 1 dolarze to zaledwie 1 miliard dolarów zdarzą wydrukować tyle przed zachodem słońca ;-)
Też korzystam z AM, ale problem w ogóle mi nie przeszkadza, bo śmigam na range-barach ;-) Muszą ogarnąć serwery i będzie git ;-)spekulant_fx pisze: Dziękuje...a co do brokera mam tam rachunek ecn od 5 lat i nie narzekam...a myślę że to szybko naprawią i nie jest to zbyt uciążliwe przy moim systemie gry...
wtopa, eu raczej dalej w trendzie wzrostowym, korekta sie skonczyla, nie bedzie ani 1.31 ani 1.35. dane o inflacji w dojczlandach lepsze, stopy procentowe beda na tym samym poziomie, czyli pewnie inflacja w strefie euro bedzie wzrostowa. czwartek mocno wzrostowy. jedyne co moze zmienic wzrostowy trend na eu to niska inflacja w strefie eurowalus349 pisze:Miałem o to samo pytać
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797