Żaba to przypadekatlanticos pisze:wielkiej filozofii nie potrzeba żeby to dojrzećspekulant_fx pisze:
hmm patrze się na swoje kreski i wychodzi mi 1 wsparcie 1.3490 i drugie 1.3380 i nijak nie moge wykreslić 1.3550...możesz to pokazać![]()
![]()
![]()
https://www.tradingview.com/x/1ddI5Eyw/
DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
No faktycznie taka suma bym nawet nie myslal o skalpowaniu. ja siedze z okolo 10k GBP i na takie dni jak teraz mamy to metoda ta zdaje egzamin.Takitam pisze:To spróbuj poskalpować milionemdasiekk80 pisze:Ja na przyklad tak daleko nie patrze, za duzo danych splywa w tym tygodniu , prosty wskaznik RSI i skalpowanie. dzisiejsze wyniki sa tylko poswiadczeniem ze metoda jest skuteczna
-- Dodano: 06 sty 2014, 22:28 --
to jak ktos lubi popatrzec na dluzszy termin co inni o tym mysla
http://www.investing.com/technical/tech ... riod=18000![]()
Na własnej skórze przekonałem się, że to krótkowzroczna strategia ale nie mówię, że na niej nie zarabiają.
- atlanticos
- Maniak

na forexie nie ma przypadku...Bemowo1 pisze: Żaba to przypadek
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ja w sumie nie korzystam , tylko odpaliłem tak żeby zobaczyc i zauważyłem , ze nie działa , notowania przestały sie pokazywać 21:59 , jakos inaczej działa armada ??spekulant_fx pisze:przeszukałem forum i nic...więc zapytam tu...mianowicie AM zmieniał czas serwera i od tego czasu czyli od wczoraj od północy każda świeca H1 H4 i wzwyż otwiera się 15 min po pełnej godzinie...pyt jak to zmienić aby było o pełnej?MT4
-
Tomasz196407
- Fanatyk

fajne rozliczenie, podoba mi siehelpfinance pisze:Mi tez wygląda na strukturę korekcyjną tkz. potrójnego zygzaka , zasięg spadku wg mnie do nawet 1144Bemowo1 pisze:gold zatwardzenie
powinien pociągnąć kangura za sobą - a edek powinien zachować się odwrotnie
pzdr
scenariusz tez mam podobny tylko inaczej rozliczona korekta,
Pozdrawiam