DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
Myślę, że edek powinien ledwo ledwo dojechać do 1.3660 i tam już straci resztki sił i dalej w dól.
'Nie myli się ten co nic nie robi'
Ja uwazam ze juz stracil, podobnie jak kabel, i lecimy dalej w dół, zobaczymy.Hodis pisze:Myślę, że edek powinien ledwo ledwo dojechać do 1.3660 i tam już straci resztki sił i dalej w dól.
psxor pisze:Ja uwazam ze juz stracil, podobnie jak kabel, i lecimy dalej w dół, zobaczymy.Hodis pisze:Myślę, że edek powinien ledwo ledwo dojechać do 1.3660 i tam już straci resztki sił i dalej w dól.
dlatego profilaktycznie jedną eske już wziąłem jak pociągnie wyżej to wezmę drugą

'Nie myli się ten co nic nie robi'
Jeszcze jest szansa na dojście pod 1.3670, tam będę szukał krótkich 

zaraz stopy poleca
na U J ladnie 

korelacja edek złoto nie działa w takiej dłuygiej perspektywie , rozwin sobie na wiekszy interwał.frytek pisze:mam takie zapytanie mianowicie jeśli złoto bedzie szło w kierunku 1500$ to czy edek nie przebije 1.4 , bo sie pogubiłem troche bo wychodzi mi że złoto up to i edek up chyba że sie korelacja rozjedzie co o tym sądzicie?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek skorelowany był w ostatnim czasie z Sp 500, gold był odwrotnie skorelowany z sp 500frytek pisze:mam takie zapytanie mianowicie jeśli złoto bedzie szło w kierunku 1500$ to czy edek nie przebije 1.4 , bo sie pogubiłem troche bo wychodzi mi że złoto up to i edek up chyba że sie korelacja rozjedzie co o tym sądzicie?
Stąd spadki na edku powinny przełożyć się na wzrosty na goldzie i równolegle kangurze - a tam bankstreka coś jeszcze wykombinuje, bo lecą w ciula ch.....
- kk.dreamer
- Pasjonat
hej chłopaki. Żabka dzieki Tobie wytrwałam. Zabrałam swoje 70 pipków na edku i uciekłam. Mogę kupić nowy odkurzacz bo stary wyzionął ducha ;] Żabka ogromne piwko dla Ciebie ;]
Drodzy Panowie Panie również trejdują...