(aud,nzd)/usd + gold = wspólna korelacja i odwrotna do edkaKRobert pisze:co sadziecie o aud i nzd? co one tak wybily?
DayTrading: Piątek 03.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 03.01.2014
- atlanticos
- Maniak
pisałeś wcześniej o kablu... na liniowym wygląda takBemowo1 pisze:16 minęła, a w piątki po tej godzinie zaczyna się zmiennośćNowy123 pisze:Edek niech daje na 13500 okolice si nie krepuje
-- Dodano: 03 sty 2014, 17:16 --
zapomniałem o ostrej parze - tu dopiero jazda się rozpocznie - korekta dużej piątki

https://www.tradingview.com/x/77tGknyK/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
bez względu na oznaczenia - nowy top nie powinien powstać - ale korekta spadków może być całkiem sympatyczna. Świece tygodniowe pozostaną raczej z długimi górnymi knotami, więc niech koszą detal, a ja ponownie wisienkę na topie zerwęatlanticos pisze:
pisałeś wcześniej o kablu... na liniowym wygląda takH4 - fibo z wykresu swiecowego
https://www.tradingview.com/x/77tGknyK/

Czyli aud, nzd i gold w gore to edek w dol ? dobrze to kumam? mam eski na aud i nzd i mnie już nosi...Bemowo1 pisze:(aud,nzd)/usd + gold = wspólna korelacja i odwrotna do edkaKRobert pisze:co sadziecie o aud i nzd? co one tak wybily?
kumasz poprawnie, ale robisz źleKRobert pisze:Czyli aud, nzd i gold w gore to edek w dol ? dobrze to kumam? mam eski na aud i nzd i mnie już nosi...Bemowo1 pisze:(aud,nzd)/usd + gold = wspólna korelacja i odwrotna do edkaKRobert pisze:co sadziecie o aud i nzd? co one tak wybily?
- atlanticos
- Maniak
zerknij na pierwsze strony dzis... pokazywalem zasieg kiwi... bedzie nosilo Cie bardziej... kangura też bodajże Zeuss wrzucał... albo nie patrz bo zemdlejeszKRobert pisze:Czyli aud, nzd i gold w gore to edek w dol ? dobrze to kumam? mam eski na aud i nzd i mnie już nosi...Bemowo1 pisze:(aud,nzd)/usd + gold = wspólna korelacja i odwrotna do edkaKRobert pisze:co sadziecie o aud i nzd? co one tak wybily?

mamy potrójne dno - a z konsoli wyszliśmy górą.
może jeszcze retest pokonanej tl będzie po drodze
może jeszcze retest pokonanej tl będzie po drodze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edku tak 520 530 pomyśle o L na odbicie by przytrzymac dl niz na DT czy skalp
- atlanticos
- Maniak
masz na myśli 3520?Nowy123 pisze:edku tak 520 530 pomyśle o L na odbicie by przytrzymac dl niz na DT czy skalp
(aud,nzd)/usd + gold = wspólna korelacja i odwrotna do edka[/quote]
Czyli aud, nzd i gold w gore to edek w dol ? dobrze to kumam? mam eski na aud i nzd i mnie już nosi...[/quote]
kumasz poprawnie, ale robisz źle[/quote]
Czekam na fed może rusza w druga strone, wczoraj ta korelacja nie była taka a dziś...
Czyli aud, nzd i gold w gore to edek w dol ? dobrze to kumam? mam eski na aud i nzd i mnie już nosi...[/quote]
kumasz poprawnie, ale robisz źle[/quote]
Czekam na fed może rusza w druga strone, wczoraj ta korelacja nie była taka a dziś...