DayTrading: Piątek 03.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 03.01.2014
KABLE 16400 znowu walka na wspraciu hmm
dawac edna na polke nizej
dawac edna na polke nizej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No własnie tego sie obawiam , ze gdzieś tam miedzy muszke , a szczerbinke ktoś będzie chciał wlecieć. To , że chinczycy bedą wykupować to też ejstem przekonany , widze po cenie fizycznego co sie dzieje i w ogóle szaleją chłopaki. Jednak jak pomysleć tak czysto logicznie to nic w tym dziwnego , wydobywają najwiecej złota na świecie , wiec zależy im , żeby w końcu była dobra cena ( przez ostatni rok eksloatowali nawet te złoża która wychodziły na zero , albo lekko na minus ) generalnie wydaje mi sie , że sam powrót złota do poziomów wcześniejszych wyróci światową gospodarke do góry nogami przy tych Chinskich pozapełnianych skarbcach dolar stanie sie papierem toaletowympedro pisze:
nocami się dzieją, bo chinczycy kupują....i z tego co wróbelki na mieście cwierkają, kupowac będą...
mało to koresponduje z eurusd, bo tam umocnienie usd, .... no ale nic, złoto ważniejsze niż usd
![]()

dobra , zamykam recznie jak pisalem wczoraj , 7 pip przed TP , bo nie mam juz dzis czasu pograc 
fazi przepros
za zwatpienie 

fazi przepros

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

w przyszłym tygodniu też będą okazje - mam nadzieję, że jeszcze lepsze - dla mnie obraz jest już bardzo czytelny (na kablu)crok. pisze:dobra , zamykam recznie jak pisalem wczoraj , 7 pip przed TP , bo nie mam juz dzis czasu pograc
fazi przeprosza zwatpienie
wariantu nowego topu nie widzę - 2 warianty korekty - pędząca lub rozszeżona - wybieram wariant czerwony
Edward się spełnia, przy 50 na B można cos szarpnąć.
http://www.mql5.com/en/charts/1247717/e ... nku?bind=1
http://www.mql5.com/en/charts/1247717/e ... nku?bind=1
a taki scenariusz na edku byłby dla mnie dużym prezentem
Bemowo1 pisze:a taki scenariusz na edku byłby dla mnie dużym prezentem
Nie ukrywam ,ze dla mnie też

[b]Droga do celu to nie połowa przyjemności, to cała przyjemność.[/b]
Edek niech daje na 13500 okolice si nie krepuje 

16 minęła, a w piątki po tej godzinie zaczyna się zmiennośćNowy123 pisze:Edek niech daje na 13500 okolice si nie krepuje
-- Dodano: 03 sty 2014, 17:16 --
zapomniałem o ostrej parze - tu dopiero jazda się rozpocznie - korekta dużej piątki
co sadziecie o aud i nzd? co one tak wybily?