DayTrading: Piątek 03.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 03.01.2014
to zaczynamy podbitka SP500 futow pod wjescie USA i USD JPY
Mecalux pisze:Dzień dobry,
Przebili ważną linię. Spodziewam sie przynajmniej potwierdzenia od dołu. Jeśli wyjdą i zamkną sie nad linią, to stawiam na dalsze longi. Póki co mam longa i czekam na potwierdzenie niebieskiej linii od dołu. Stop jak na rysunku
jakiego Ty longa wziąłeś skoro lecą po Ciebie ?!?!
andrut pisze:Mecalux pisze:Dzień dobry,
Przebili ważną linię. Spodziewam sie przynajmniej potwierdzenia od dołu. Jeśli wyjdą i zamkną sie nad linią, to stawiam na dalsze longi. Póki co mam longa i czekam na potwierdzenie niebieskiej linii od dołu. Stop jak na rysunku
Witam

możliwe, że od 1.657x i drugi właśnie od 1.646x

zaraz zawrócą i po NASandrut pisze:Mecalux pisze:Dzień dobry,
jest jak jest
- kk.dreamer
- Pasjonat
Kiwi pasowałoby odbicie od 1.083, retest wybicia i dalej up zeby zrealizowac żabowego rgra
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ale promocje na majorsach 

cisza przed burza na złocie 

liczysz na tą działke na księżycu?krinvest pisze:cisza przed burza na złocie

1252 bym chętnie dzisiaj zobaczyl ... a jeszcze chetnie 1261, a potem trzech króli

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
pedro pisze:liczysz na tą działke na księżycu?krinvest pisze:cisza przed burza na złocie![]()
![]()
1252 bym chętnie dzisiaj zobaczyl ... a jeszcze chetnie 1261, a potem trzech króli
ja to tak na dłuższy termin myśle , o tym złocie bardziej na cały styczeń czy coś w tym stylu , w razie czego przyjmę na klate i walne razy 2 w drugą strone , wszystko zależy jak sprawy sie potoczą.

wydaje mi sie , ze jeszcze raz spróbują dzisiaj podczas sesji usa troche pojechać w dół ,co myslisz ? ale jak spojrzysz na wykres to ladne rzeczy sie ostatnio nocą dzieja na złocie i własnie nocami czaje najwiecej.
działka na księżycu może poczekac nie spieszy sie aż tak

nocami się dzieją, bo chinczycy kupują....krinvest pisze:pedro pisze:liczysz na tą działke na księżycu?krinvest pisze:cisza przed burza na złocie![]()
![]()
ja to tak na dłuższy termin myśle , o tym złocie bardziej na cały styczeń czy coś w tym stylu , w razie czego przyjmę na klate i walne razy 2 w drugą strone , wszystko zależy jak sprawy sie potoczą.![]()
wydaje mi sie , ze jeszcze raz spróbują dzisiaj podczas sesji usa troche pojechać w dół ,co myslisz ? ale jak spojrzysz na wykres to ladne rzeczy sie ostatnio nocą dzieja na złocie i własnie nocami czaje najwiecej.
działka na księżycu może poczekac nie spieszy sie aż takferrari , maserati i lamborghini można już kupić za Bitcoiny to pewnie za nie szybciej wyjdzie w tym roku

życzę Ci tej działeczki

Jutro też jest dzień.