Pijany mistrz i 1000zł real.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Re: Pijany mistrz i 1000zł real.

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Oby tak dalej.Jak będziesz konsekwentnie wychodził z pozycji w razie złej oceny sytuacji to podejrzewam że wszystko będzie szło bardzo fajnie :)

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tymek1403 »

Nemojimmy pisze:Oby tak dalej.Jak będziesz konsekwentnie wychodził z pozycji w razie złej oceny sytuacji to podejrzewam że wszystko będzie szło bardzo fajnie :)
To będzie własnie najtrudniejsze w tym stylu grania.Muszę jeszcze nauczyć się trzymać pozycję zyskowne dłużej bo wczoraj w dwóch przypadkach gdybym nie wychodził za szybko można było "ugryźć" więcej,ale wiadomo,że lepszy wróbel w garści.. ;)
Sam jestem zdziwiony tak szybkimi zyskami,ale może właśnie udało mi się znaleźć odpowiedni styl gry dla siebie i stąd ten sukces.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Chłopaki, otworzyłem 7 zleceń z bonusem tradimo of gfkx, a max mozna otworzyć 5? xd wypłata przepadła czy te dwa zlecenia się nie liczą?xd

"There is no lot size restriction and you can have as many open positions as you want as long as you have the margin available to cover your position."

Piszecie na nawet czytacie nie umiecie... 5 max uhe

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

sobie możesz tyle zleceń otworzyć na ile pozwoli Ci dźwignia. A wypłatę to zrobisz gdy obrót zleceń będziesz miał odpowiedni. Rozwiąż sobie ich wszystkie Quizy to się przynajmniej czegoś nauczysz. Systemu własnego nie masz i prędko go nie stworzysz nie mając jakiej kol wiek wiedzy. Wnioskuję z Twojego dziennika. 3 maj ode mnie emotikonę :shock:

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

tymek1403 pisze:
Nemojimmy pisze:Oby tak dalej.Jak będziesz konsekwentnie wychodził z pozycji w razie złej oceny sytuacji to podejrzewam że wszystko będzie szło bardzo fajnie :)
To będzie własnie najtrudniejsze w tym stylu grania.Muszę jeszcze nauczyć się trzymać pozycję zyskowne dłużej bo wczoraj w dwóch przypadkach gdybym nie wychodził za szybko można było "ugryźć" więcej,ale wiadomo,że lepszy wróbel w garści.. ;)
Sam jestem zdziwiony tak szybkimi zyskami,ale może właśnie udało mi się znaleźć odpowiedni styl gry dla siebie i stąd ten sukces.
Sukces sukcesem ale SL fajne narzędzie w tym co robimy :o

A w tym co teraz jest to już wróbla nie ma. Sam się nauczyłem po 2 MC (minimalne rachunki) , że SL to fajne narzędzie

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Tym! co tam sie stalo? zlamales zasady
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Tak złamałem,nie wyszedłem w odpowiednim momencie a był moment w którym byłem już +40euro,ale TP były ustawione na 1,6490 a doszło do 1,6500 niestety złamałem zasadę kontrolowania pozycji i pojechałem na zakupy,musiałem sprzątać i nie miałem czasu doglądnąć pozycji a jak wszedłem to było trochę za późno.

Awatar użytkownika
tymek1403
Gaduła
Gaduła

Obrazek
Obrazek

Błędy i głupota.Tak mogę podsumować swoje zagrania.Chciwość też pomogła.2014 rok będzie rokiem próby,albo sam zacznę przestrzegać swoich zasad i będę wychodził na plus albo kończę tą przygodę i może wrócę po jakiejś dłuższej przerwie.

Plan co do dwóch otwartych jeszcze pozycji to przetrzymać je do jak najlepszego momentu.Wg mnie kabel powinien zejść jeszcze trochę-zobaczymy jak poradzi sobie ze wsparciem do którego zmierza,jeśli przejdzie 1,65335 to widzę go później na 1,6500.
Plan na styczeń,zakończyć miesiąc jak najwyższym plusem i chronić kapitał.Pewnie już nie będzie podwajania konta w tydzień,ale wreszcie chciałbym wyjść na plus.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

tymek1403 największym problemem chyba jest brak rozsądnego MM,
ładujesz się za tyle na ile lewar pozwala to najszybsza droga do MC,
przeważnie po dobrej passie nadchodzi ta zła którą trzeba przetrwać,
na chwilę obecną bez MM zakładającego 1-2% na pozycję wyczyścisz depo szybciutko.

Ucz się i buduj system, na zarabianie przyjdzie czas, fx to maraton a nie sprint :)
przynajmniej nie na pierwszych z etapów.
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Akhrem
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Akhrem »

Ładnie wypunktowałeś swoje błędy i to się ceni, teraz tylko ich unikać a będzie dobrze :)

ODPOWIEDZ