Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
mam pytanko zawsze wplacam kase przez moneybookers, i teraz chce wyplacic i zastanawiam sie co bedzie szybsze czy przelew na konto czy MB, bo z tego co wiem to przez MB 2-5 dni roboczych
Ja zawsze robiłem przelewem krajowym, tzn. z polskiego banku na ich konto w Nordea Bank Polska i pieniążki miałem zawsze kolejnego dnia roboczego.france25 pisze:mam pytanko zawsze wplacam kase przez moneybookers, i teraz chce wyplacic i zastanawiam sie co bedzie szybsze czy przelew na konto czy MB, bo z tego co wiem to przez MB 2-5 dni roboczych
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
Bonus dodali jeszcze 26 grudniaraposo pisze:Wiele osób dostało. Jeśli faktycznie spełniłeś warunki to przypomnij się mailowo supportowi. Przez święta nie pracują więc dopiero jutro go powinni dodać do konta.Jacekk pisze:Czy ktoś dostał Bonus z Armady? Ja przelałem 777 zł 18 grudnia i do tej pary brak bonusu

-
- Uczestnik
Witam , założyłem konto z 50 zł darmowymi czy mogę grać na złocie ? Nigdzie nie widze takiej możliwośći....
-
- Gaduła
Rozwiń listę instrumentów w MT4, może złoto od razu się nie pokazuje.Gargamello pisze:Witam , założyłem konto z 50 zł darmowymi czy mogę grać na złocie ? Nigdzie nie widze takiej możliwośći....
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Czy od nowego roku coś się zmieniło z dostawcami płynności, bo mam bardzo duże spready na:
GBPCAD do 10 pipsów
GBPJPY do 7 pipsów
GBPUSD do 5 pipsów
EURAUD do 5 pipsów
NZDUSD do 4 pipsów
Nie chodzi mi o momenty publikacji danych.
W porównaniu do tego co było w ubiegłym roku to aktualnie jest 4, 5 razy większy
GBPCAD do 10 pipsów
GBPJPY do 7 pipsów
GBPUSD do 5 pipsów
EURAUD do 5 pipsów
NZDUSD do 4 pipsów
Nie chodzi mi o momenty publikacji danych.
W porównaniu do tego co było w ubiegłym roku to aktualnie jest 4, 5 razy większy

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Patrząc na spread u różnych brokerow, to dziś po prostu taki dzień i płynność. Pewnie ruszy od poniedziałku. Widziałem nawet spready po 30 pips...
Spokojnie, mamy CZWARTEK
po okresie w ktorym wiele instytucji ograniczało handel i pewnie dzis tez sobie odpuściła. Powoli wszystko bedzie wracac do normy.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Cyb pisze:Patrząc na spread u różnych brokerow, to dziś po prostu taki dzień i płynność. Pewnie ruszy od poniedziałku. Widziałem nawet spready po 30 pips...
Też posprawdzałem u innych i faktycznie dzisiaj rozjazdy spreadu są kolosalne w porównaniu do normalnych warunków.
Może jak pejsy wejdą i ruszy CME

-- czw 02-01-2014, 11:10 --
Mamy czwartek dzisiajraposo pisze:Spokojnie, mamy piatek ....

Chyba dużo wrażeń było w sylwestrową noc

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"