Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Pobierz byle gdzie, zainstaluj, skopiuj cały katalog na VPS. Folder MT4 można spokojnie kopiować i uruchomi się wszędzie.

paki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paki »

Dzięki, poszło! :)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

paki pisze:VPS blokuje mi stronę metaquotes, z której można pobrać instalkę do mt4. Jest jakaś inna opcja pobrania jej?
Wyślij sobie instalkę na maila i odbierz pocztę na VPSie ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

paki
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: paki »

raposo pisze: Wyślij sobie instalkę na maila i odbierz pocztę na VPSie ;).
Nie idzie w ten sposób, ogólna blokada przesyłania plików .exe w ramach ochrony przed wirusami ;)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Tak się nie uda, bo instalka dalej będzie chciała pobierać pliki z serwera MQ. Trzeba przesłać folder z jakiegoś kompa, gdzie mt4 było zainstalowane.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Cyb pisze:Tak się nie uda, bo instalka dalej będzie chciała pobierać pliki z serwera MQ. Trzeba przesłać folder z jakiegoś kompa, gdzie mt4 było zainstalowane.
A no tak. To działało ze 'starym' rodzajem instalki...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

można zaktualizować dane historyczne http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/ ?

Ahmed
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Ahmed »

Panowie czy ktoś mi powie co jest grane w w jak łapię sl to w zasadzie każdy mój sl cena przeskakuje i zamyka zlecenie po cenie 2-4pips gorszej nie ma wtedy żadnych danych itp. Na starych serwerach nigdy nic takiego nie miałem.
Nie skalpuję sl przeważnie 10-15pips.

Do tego mam poslizgi w zleceniach i otwiera mi zlecenie po gorszej cenie 1-5pips
Cenka opada

z6yszko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: z6yszko »

Ahmed pisze:Panowie czy ktoś mi powie co jest grane w w jak łapię sl to w zasadzie każdy mój sl cena przeskakuje i zamyka zlecenie po cenie 2-4pips gorszej nie ma wtedy żadnych danych itp. Na starych serwerach nigdy nic takiego nie miałem.

Do tego mam poslizgi w zleceniach i otwiera mi zlecenie po gorszej cenie 1-5pips
Przyłączam się do pytania, zresztą pisałem o tym wcześniej, ale nie było żadnego odzewu.
Ok. 80-90% zleceń sl (zazwyczaj stosuję ts do zamykania pozycji) kończy się po cenie dużo gorszej. Po podliczeniu całego dnia zawsze jest ładne kilka pipsów do tyłu. Parę miesięcy temu to była rzadkość.
Może ktoś wreszcie raczy się ustosunkować?
Rozumiem że podczas danych takie rzeczy to norma, ale tak jest w każdych warunkach, przez cały dzień do cholery!!!
Tak samo jest przy otwieraniu zleceń oczekujących. Jak się to wszystko podliczy, to okazuje się, że Armada wcale nie ma tak niskich spreadów jak się reklamuje - do każdego trzeba doliczyć poślizg średnio ok. 0.5 pipsa na otwieraniu i zamykaniu.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2014, 13:37 przez z6yszko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Ahmed pisze:Panowie czy ktoś mi powie co jest grane w w jak łapię sl to w zasadzie każdy mój sl cena przeskakuje i zamyka zlecenie po cenie 2-4pips gorszej nie ma wtedy żadnych danych itp. Na starych serwerach nigdy nic takiego nie miałem.

Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z Armadą, która ma wgląd w Twój rachunek oraz system więc łatwiej będzie udzielić im jakiejkolwiek odpowiedzi.
pr7emo pisze:można zaktualizować dane historyczne http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/ ?
Po weekendzie powinno być coś wiadomo.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ