Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
@z6yszko
Mam to samo.
Pisałem do Raposo i do nich przed chwilą. Napisali mi że tick przeskoczył sporo. Mają słaba płynność ,to jest powodem. Ale Zdarzają się poślizgi na plus na TP, ale większość jest na SL.
Mam to samo.
Pisałem do Raposo i do nich przed chwilą. Napisali mi że tick przeskoczył sporo. Mają słaba płynność ,to jest powodem. Ale Zdarzają się poślizgi na plus na TP, ale większość jest na SL.
Na tp poślizgi to rzadkość, bo to są zlecenia "limit". Niemniej jednak zdarzył mi się jeden "kwiatek", że nawet tp miałem zamknięte na minus (o 0.1 pips mniej)KrostosWW pisze:@z6yszko
Mam to samo.
KrostosWW pisze:@z6yszko
Mam to samo.
No dobra ale czy w związku z tym jest szansa odzyskać kasę za to co przeskoczyło ponad sl?
Cenka opada
z6yszko pisze:Na tp poślizgi to rzadkość, bo to są zlecenia "limit". Niemniej jednak zdarzył mi się jeden "kwiatek", że nawet tp miałem zamknięte na minus (o 0.1 pips mniej)KrostosWW pisze:@z6yszko
Mam to samo.
Ale chodzi Ci o ten wynik na arkuszu dotychczasowych transakcji?
-- pt 03-01-2014, 17:44 --
Ahmed pisze:KrostosWW pisze:@z6yszko
Mam to samo.
No dobra ale czy w związku z tym jest szansa odzyskać kasę za to co przeskoczyło ponad sl?
Absolutnie nie

Ja np dziś na 5 transakcjach straciłem na poślizgach 2,7 pipsa.
Problem okazał się nie problememraposo pisze:Po weekendzie powinno być coś wiadomo.pr7emo pisze:można zaktualizować dane historyczne http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/ ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
no zobaczę z tym odnalezieniem ścieżki, bo kopiowałem do folderu z historią i za pierwszym razem nie umiałem tego włączyć
pokombinuje jutro
-- pt 03-01-2014, 22:22 --
dobra jest
a jeszcze jedno pytanie, czy można dołączyć historię z dłuższego okresu? np od 2007 roku świece h1?
od innego brokera czy coś do armady?
pokombinuje jutro

-- pt 03-01-2014, 22:22 --
dobra jest

a jeszcze jedno pytanie, czy można dołączyć historię z dłuższego okresu? np od 2007 roku świece h1?
jest 10%, znizki dla nowych klientow,a ile lotow miesiecznie musi obrocic stary klient, zeby liczyc np na obnizke np o 30%, jest taka mozliwosc?, i czy armada ma chociaz w planach konta pamm?
Jeśli znajdziesz takie dane to możesz je wrzucić do dowolnego MT4. Tyle, że nie zawsze będą się one ładnie łączyć jeśli będą pochodziły z różnych źródeł.pr7emo pisze: a jeszcze jedno pytanie, czy można dołączyć historię z dłuższego okresu? np od 2007 roku świece h1?
10% rabatu prowizji jest przy zakładaniu rachunku przez Forex Club. Zniżka jest przypisana na całą grupę kont i nie ma tu możliwości ustawienia indywidualnej wartości. Odnośnie kont PAMM to raczej ich nie będzie - regulatorzy europejscy ku temu nie sprzyjają.sureshot pisze:jest 10%, znizki dla nowych klientow,a ile lotow miesiecznie musi obrocic stary klient, zeby liczyc np na obnizke np o 30%, jest taka mozliwosc?, i czy armada ma chociaz w planach konta pamm?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Założ sobie konto u MM tylko wtedy nie płacz np. o duzy spreadAhmed pisze: No dobra ale czy w związku z tym jest szansa odzyskać kasę za to co przeskoczyło ponad sl?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
cytrynek pisze:Założ sobie konto u MM tylko wtedy nie płacz np. o duzy spreadAhmed pisze: No dobra ale czy w związku z tym jest szansa odzyskać kasę za to co przeskoczyło ponad sl?
Spread - 0.1-0.2 pips + prowizja 0.6 pips
Jak dodasz do tego te poślizgi to wychodzi na jedno.
-- pn 06-01-2014, 15:02 --
Nie no, mam dość tego ścierwa, tnie mi cały czas po 2 pips na stop losach, a na TP poślizgów nie ma, To są krętacze na 100%