Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Akurat wczoraj to poślizgu nie miał chyba tylko jakiś MM spod ciemnej gwiazdy. Każdy STP/ECN w przypadku takich danych będzie miał poślizg.
Wczoraj było FOMC, rynek się nieźle rozbujał więc poślizgi mogły być wszędzie (u brokerów STP/ECN), a jak duże to już zależy od samej transakcji (poziomów wejścia/wyjścia) więc na dobrą sprawę wszędzie musiałbyś mieć identyczną transakcję by móc to obiektywnie porównać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ja mam nadzieje że takie dni i takie reakcje na dane będą codziennością. Taki fajny rynek był kiedyś... teraz to nuda, flaki z olejem i nic się nie dzieje... od kilkudziesięciu miesięcy....
-
- Maniak
Cyb pisze:Ja mam nadzieje że takie dni i takie reakcje na dane będą codziennością. Taki fajny rynek był kiedyś... teraz to nuda, flaki z olejem i nic się nie dzieje... od kilkudziesięciu miesięcy....
Cyb grasz pod dane? FOMC to czasami bardzo mocne ruchy w jedną stronę. latem był chyba bardzo podobny po Benie. Tylko poszedł w jednym kierunku, bez huśtawki. O ile mnie pamięć nie myli to w kilka godzin dolar australijski do dolca chyba z 300 pipsów poleciał. jednak wczoraj widać rynek miał początkowo problem z odczytaniem informacji płynących z TV.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Hey.
Mógłby ktoś podać godziny handlu w święta oraz w sylwestra . Nigdzie nie mogę znaleźć , a przez awarie serwera znikło tez tutaj .
Dziękuję z góry i życzę wszystkim wesołych świat .
-- 25 gru 2013, 16:26 --
Hey.
Mógłby ktoś podać godziny handlu w święta oraz w sylwestra . Nigdzie nie mogę znaleźć , a przez awarie serwera znikło tez tutaj .
-- 25 gru 2013, 16:26 --
Hey.
Były podane ale forum chyba miało problem z bazą i niektóre posty wcięło...
Handel zatrzymuje się 24 grudnia o
22:00 GMT (FX)
18:00 GMT (metale)
Handel rusza 25 grudnia o
22:05 GMT (FX)
23:05 GMT (metale)
Handel zatrzymuje się 31 grudnia o
21:00 GMT (FX)
21:00 GMT (metale)
Handel rusza 1 stycznia o
Handel zatrzymuje się 24 grudnia o
22:00 GMT (FX)
18:00 GMT (metale)
Handel rusza 25 grudnia o
Handel zatrzymuje się 31 grudnia o
21:00 GMT (FX)
21:00 GMT (metale)
Handel rusza 1 stycznia o
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Czy ktoś dostał Bonus z Armady? Ja przelałem 777 zł 18 grudnia i do tej pary brak bonusu 

Wiele osób dostało. Jeśli faktycznie spełniłeś warunki to przypomnij się mailowo supportowi. Przez święta nie pracują więc dopiero jutro go powinni dodać do konta.Jacekk pisze:Czy ktoś dostał Bonus z Armady? Ja przelałem 777 zł 18 grudnia i do tej pary brak bonusu
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:Wiele osób dostało. Jeśli faktycznie spełniłeś warunki to przypomnij się mailowo supportowi. Przez święta nie pracują więc dopiero jutro go powinni dodać do konta.Jacekk pisze:Czy ktoś dostał Bonus z Armady? Ja przelałem 777 zł 18 grudnia i do tej pary brak bonusu
Tak właśnie zrobiłem dzisiaj