Było już wcześniej, ale dopytam: Jaki jest limit transakcji dla danego rachunku? Czy w ten limit wchodzą zarówno pozycje otwarte jak i oczekujące? Gdzieś czytałem że Armada (lub inny broker) podchodzi dość liberalnie do tego limitu i nie blokuje sztywno możliwości otwierania kolejnych po przekroczeniu limitu... chyba że pomyliłem te wyjaśnienia z tymi dotyczącymi zmiany 'dźwigni'?
Jeśli dobiłem do limitu to jest szansa że pójdą mi na rękę i go zwiększą?
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
200 zleceń. Ale nie masz co liczyć, o ile się nie mylę, to jest w konfiguracji serwera, jako zmienna obowiazujaca wszystkich naraz. Nie da się zmienić tego dla jednego klienta.
Da się, bo inny broker mi to zaproponował, więc to nie kwestia techniczna... 200 zleceń dotyczy transakcji jak i zleceń oczekujących?Cyb pisze:200 zleceń. Ale nie masz co liczyć, o ile się nie mylę, to jest w konfiguracji serwera, jako zmienna obowiazujaca wszystkich naraz. Nie da się zmienić tego dla jednego klienta.
Smart Orders. Dawniej BSO. Aplikacja dostępna tylko na platformie mForex, którą również polecam. Pozdrawiam.DanielFX pisze:@cytrynek, jak się nazywa to narzędzie ze zdjęcia?:)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Dotyczy wszystkich zleceń. Z tym, że o problematyczności zwiększania tych limitów rozmawialiśmy już w innym wątku...Baton pisze:Da się, bo inny broker mi to zaproponował, więc to nie kwestia techniczna... 200 zleceń dotyczy transakcji jak i zleceń oczekujących?Cyb pisze:200 zleceń. Ale nie masz co liczyć, o ile się nie mylę, to jest w konfiguracji serwera, jako zmienna obowiazujaca wszystkich naraz. Nie da się zmienić tego dla jednego klienta.
-- pt 13-12-2013, 14:00 --
Dostałem info, że Armada zwiększyła właśnie maksymalną ilość zleceń do 250 dla wszystkich klientów. Ale na więcej już bym nie liczył, nawet przy indywidualnych negocjacjach.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wypłaciłem poprzez Skrilla środki z rachunku. Ile czasu będę czekał aż pojawią się na moim rachunku bankowym?
Czemu nie od razu do banku od broka? Miałbyś tego samego dnia albo następnego, ja ze skrilla czekałem ok 3 dni roboczych zanim dotarły do banku.
Nie pamiętałem tych ibanów i innychMicrobi pisze:Czemu nie od razu do banku od broka? Miałbyś tego samego dnia albo następnego, ja ze skrilla czekałem ok 3 dni roboczych zanim dotarły do banku.

Trzy dni to nie problem.
Tylko, że takie info dostałem od Skrilla :
............"Kwota ta została automatycznie zwrócona na Pana/i kartę kredytową/ debetową (, ). Pieniądze powinny pojawić się na karcie w przeciągu 21 dni roboczych."

Wypłaty realizowane są tego samego dnia przez brokera. Akurat, gdyby środki trafiały na konto Skrilla to byłyby niemalże natychmiast, natomiast w tym przypadku są one wycofywany na kartę kredytową/debetową. I tu już wszystko zależy od banków i tego jak szybko księgują zwroty. Taka wypłata widnieje u nich w systemie jako transakcja zwrotna (tak samo jak anulowanie jakichś zakupów za pomocą karty), stąd ten czas jest sporo dłuższy. W praktyce z reguły w ciągu tygodnia wracają.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
No własnie na koncie Skrilla pojawiły się pieniądze po kilku minutach. I zaraz zostały zdjęte do zasilenia karty zapewne . Rozumiem, ze nie ma takiej opcji żeby zostawały na Skrillu?raposo pisze:Wypłaty realizowane są tego samego dnia przez brokera. Akurat, gdyby środki trafiały na konto Skrilla to byłyby niemalże natychmiast, natomiast w tym przypadku są one wycofywany na kartę kredytową/debetową. I tu już wszystko zależy od banków i tego jak szybko księgują zwroty. Taka wypłata widnieje u nich w systemie jako transakcja zwrotna (tak samo jak anulowanie jakichś zakupów za pomocą karty), stąd ten czas jest sporo dłuższy. W praktyce z reguły w ciągu tygodnia wracają.