Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Wątpię, zeby to od tego zależało. Jak bedzie coś wiadomo to dam znać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czemu koszta wypłat w EURO zostały zmniejszone a w PLN pozostały bez zmian ?
Na to pytanie odpowiedź nie jest taka prosta... Aczkolwiek zawsze lepiej przed wypłatą zapytać jakie będą koszty transferu, bo w zależności od kwoty mogą być zrealizowane z banku s Polsce i wtedy ograniczą koszt dość mocno.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
A tutaj pokaz działania platformy przy ostatnim FEDzie.
PS. Znacie jakąś platformę, która nie zamiera przy danych i pozwala na skalping ?
Próba zamknięcia pozycji na złocie była o 19:01:01 i wykonała się 19:01:38. Reklamacja złożona. Ciekawe jaka będzie odpowiedź.PS. Znacie jakąś platformę, która nie zamiera przy danych i pozwala na skalping ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ale zdarzyło się to raz czy notorycznie? Sam nie gram pod dane ale wiem, że kilka osób tak robi w Dukascopy więc chyba nie jest tak źle... Poczekaj na odpowiedź dot. reklamacji.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jestem dosyć świeżym FOREXowiczem.raposo pisze:Ale zdarzyło się to raz czy notorycznie? Sam nie gram pod dane ale wiem, że kilka osób tak robi w Dukascopy więc chyba nie jest tak źle... Poczekaj na odpowiedź dot. reklamacji.
To były mój pierwszy FED.

Podejrzewam, że problemem mógł być trailing step przy SL. I nie ogarnęli zmiany SL jednocześnie z manualnym zamknięciem pozycji.
M.
Może też być tak, że serwer chwilowo był przeciążony z uwagi na bardzo dużą ilość akcji wykonywanych przez traderów w krótkim czasie. Poobserwuj jeszcze na kolejnych danych jak zachowa się platforma, sam też zobaczę i ew. będę pisał do działu IT żeby przyjrzeli się problemowi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Zobaczę jaki będzie wynik reklamacji.
Na razie wygląda na to, że moje próby manualnego zamknięcia zlecenia zostały odrzucone. Bardzo ciekawe.
Na razie wygląda na to, że moje próby manualnego zamknięcia zlecenia zostały odrzucone. Bardzo ciekawe.
Przy danych na każdej platformie dzieją się podobne lub gorsze rzeczy.maver1ck pisze:A tutaj pokaz działania platformy przy ostatnim FEDzie.Próba zamknięcia pozycji na złocie była o 19:01:01 i wykonała się 19:01:38. Reklamacja złożona. Ciekawe jaka będzie odpowiedź.
PS. Znacie jakąś platformę, która nie zamiera przy danych i pozwala na skalping ?
Też się dawno temu borykałem z tego typu problemami, ale od kilku lat gram na D1 i wszystkie problemy jak ręką odjął.
Zdarzają się poślizgi(coraz rzadziej) ale przy kilkunastu pozycjach miesięcznie nawet jak na 2-3 pozycjach złapię poślizg 5-10pips to nie robi mi to wielkiej krzywdy.
Trzeba brać pod uwagę że przy ECN jest mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia poślizgów jeżeli zlecenia będą stały już jakiś czas na rynku, prawodopodobieństwo że poślizg wystąpi na zleceniu wystawionym lub zmodyfikowanym 5min przed danymi jest dużo większe niż na zleceniu wystawionym 4 godziny przed tymi danymi.
W związku z Nowym Rokiem i minionymi Świętami przygotowaliśmy dla Was mały prezent
. Podnosimy NA STAŁE rabat prowizji w Dukascopy Bank i Dukascopy Europe z 30% do 40%. Zmiana ta nie jest ograniczona czasowo i obejmuje zarówno nowe, jak i dotychczasowe rachunki otwarte przez Forex Club.Oprócz zwiększenia zniżki otrzymacie od nas dodatkowe profity
.
Szczegóły:
http://forexclub.pl/wiadomosci/aktualno ... dukascopy/
To oznacza, że stawka prowizyjna w najwyższym progu ma wartość 0,0021%, a przy depozycie powyżej 5 000 USD wynosi już poniżej 0,0020%.

Szczegóły:
http://forexclub.pl/wiadomosci/aktualno ... dukascopy/
To oznacza, że stawka prowizyjna w najwyższym progu ma wartość 0,0021%, a przy depozycie powyżej 5 000 USD wynosi już poniżej 0,0020%.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu