Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Czyszczenie niestety nie pomogło. W certyfikatach Javy mam wpisane Dukascopy. Czyli rozumiem, że musze odinstalować?
Nie wiem czy pomoże. Musisz próbować. Widzę tylko, że to najnowsza Java, której sam nie instalowałem, a na wcześniejszej wszystko działa. Jak zmiana wersji nic nie da to trzeba będzie kombinować dalej.
edit:
Dalej już na PW żeby nie rozciągać tego tematu...
edit:
Dalej już na PW żeby nie rozciągać tego tematu...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Wcześniejsza Java rozumiem że była 6, czy cos było "pośredniego"? Tego już nie pamiętam niestety. I dzięki za pomoc
Dlaczego zostal zmieniony sposob w jaki JForex tworzy wykresy renko?
Po co wpieprzali sie tam gdzie nie trzeba?
Po co wpieprzali sie tam gdzie nie trzeba?
Widocznie maja w dupie ze ich zmiany moga kogos narazic na sraty. Aplikacja mobilna po dzisiejszej zmianie pada zaraz po uruchomieniu skutecznie mnie wycieli z rynku ! Powinni brac przyklad z Aliora ten przynajmniej zanim wprowadzi bubel troche go potestuje
Panowie, jak już narzekacie to narzekajcie z sensem...
Wykresy renko - nie używam wcale więc nie wiem co się zmieniło. Może innym klientom coś nie pasowało i zgłaszali propozycje zmian? Jeśli Tobie coś w nich teraz nie odpowiada to warto napisać o tym bezpośrednio do brokera, a nie na forum i to bez szczegółów, że nie wiadomo nawet co miałbym im przekazać.
Aplikacja mobilna - zalogowałem się z iPhona i iPada, wszystko normalnie działa na najnowszych wersjach. Jeśli masz jakiś problem z platformą to zgłoś to do działu IT ze szczegółami: rodzaj aplikacji, wersja, demo czy live - resztę ustali już support. Nowowychodzące wersje zawsze są najpierw testowane ale może się okazać, że akurat gryzą się z wersją Twojego OS. Nie da się odtworzyć wszystkich kombinacji, a im szybciej Ty zgłosisz dokładny problem do brokera, tym szybciej będzie gotowe rozwiązanie.
Wykresy renko - nie używam wcale więc nie wiem co się zmieniło. Może innym klientom coś nie pasowało i zgłaszali propozycje zmian? Jeśli Tobie coś w nich teraz nie odpowiada to warto napisać o tym bezpośrednio do brokera, a nie na forum i to bez szczegółów, że nie wiadomo nawet co miałbym im przekazać.
Aplikacja mobilna - zalogowałem się z iPhona i iPada, wszystko normalnie działa na najnowszych wersjach. Jeśli masz jakiś problem z platformą to zgłoś to do działu IT ze szczegółami: rodzaj aplikacji, wersja, demo czy live - resztę ustali już support. Nowowychodzące wersje zawsze są najpierw testowane ale może się okazać, że akurat gryzą się z wersją Twojego OS. Nie da się odtworzyć wszystkich kombinacji, a im szybciej Ty zgłosisz dokładny problem do brokera, tym szybciej będzie gotowe rozwiązanie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Może faktycznie trochę się zdenerwowałem a Ty też nie chcesz powiedzieć że mam sobie iPhona kupić : )
Nowe aktualizacje ->zaakceptuj ? Nie będę drążył tematu mimo wszystko cała reszta ok.
Nowe aktualizacje ->zaakceptuj ? Nie będę drążył tematu mimo wszystko cała reszta ok.
Nie naciągam Cię na iPhone'a
. Kolega z godzinę po mnie sprawdził SWFX Tradera na Androidzie i jemu też poszło. Trochę dłużej się logowało ale nic nie wywalało. Więc na straty naraził Cię conawyżej własny telefon... 

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Kto Cię tam wieraposo pisze:Nie naciągam Cię na iPhone'a![]()