DayTrading: Poniedziałek 09.12.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 gru 2013, 00:00

Wzrost
14
31%
Bez zmian
4
9%
Spadek
27
60%

Liczba głosów: 45

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Poniedziałek 09.12.2013

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

atlanticos pisze:
molmomas pisze:
a może przez to że nie ważne są dane, ważne że nikt nie wspomniał o zakończeniu dodruku z powodu pojedynczych dobrych danych
i tu się mylisz... dwóch członków FED już w czwartek i piątek komentowało że nie jest wykluczone rozpoczęcie ograniczenia w styczniu lub nawet w grudniu... a rynek to zignorował... ale znamy takie sytuacje z historii że ignoruje, ignoruje a jak w końcu pierd...nie to z butów niektórzy wyskakują :mrgreen: :564:

Żaba , ale weź pod uwagę , że "dwóch członków FED" to tylko dwóch członków , zobacz ile ich jest. Tam istnieje struktura jak hierarchia , jedni mówią bo mówią , bo mogą mówić, ale ich słowa kompletnie nic nie znaczą , a inni nawet nie musza mówić , wystarczy , że mrużą oczami :)

Ale Teraz ejst takie samo ignorowanie danych jak było wcześniej , wiadomo jak to sie skonczy :D

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

krinvest pisze:
Żaba , ale weź pod uwagę , że "dwóch członków FED" to tylko dwóch członków , zobacz ile ich jest. Tam istnieje struktura jak hierarchia , jedni mówią bo mówią , bo mogą mówić, ale ich słowa kompletnie nic nie znaczą , a inni nawet nie musza mówić , wystarczy , że mrużą oczami :)

Ale Teraz ejst takie samo ignorowanie danych jak było wcześniej , wiadomo jak to sie skonczy :D
dziś to mnie bardziej interesuje range edka... od godz 12:00 zrobil 10 pipsow :shock: :shock: :shock:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

atlanticos pisze:
dziś to mnie bardziej interesuje range edka... od godz 12:00 zrobil 10 pipsow :shock: :shock: :shock:
Zawsze coś , pips do pipsa i będzie na chipsa :mrgreen:

Ja generalnie już nie dobieram pozycji w tym roku koniec , zostawiam to co mam do 16 grudnia potem wyjeżdzam na świeta wiec i tak nie bede miał możliwości. Wiec niech sie dzieje co chce już :mrgreen: tamta wcześniejsza wtopa odrobiona , tutaj jestem 19.6% na plus względem depozytu także nie ma co kusić ponownie bo znowu siąde na dupe pokarany :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

spontan
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: spontan »

Jaka waszym zdaniem szansa na przebicie przez ujka 105?

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 16:01 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

atlanticos pisze:
efekt psychologiczny - Ski trzeba przetrzymać - sprawdzić, czy są wytrzymali, czy mają jaja, czy nerwy nie puszczą.
A jak oni zobaczą, że niektórzy mają jaja to wchodzą kolejni co mają jeszcze depo i jaja, to potem jest up i tak do 1.45 na edku

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

spontan pisze:Jaka waszym zdaniem szansa na przebicie przez ujka 105?
W jakim terminie?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

krinvest pisze:
Ja generalnie już nie dobieram pozycji w tym roku koniec , zostawiam to co mam do 16 grudnia potem wyjeżdzam na świeta wiec i tak nie bede miał możliwości. Wiec niech sie dzieje co chce już :mrgreen: tamta wcześniejsza wtopa odrobiona , tutaj jestem 19.6% na plus względem depozytu także nie ma co kusić ponownie bo znowu siąde na dupe pokarany :564:
Albo hedzujesz, albo masz ttttaaaaaaakkkkkkkiiiiiiieeeeee jaja :shock:

beyond

Nieprzeczytany post autor: beyond »

50%

Janek80
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Janek80 »

beyond pisze:
50%
Ja daję 20%. BofA ma tam target.

Oczekujące S leży na 104.15 i czeka.

P/S Bardzo dobrze U/J czyta niejaki sonicdeejay z FF. Chwilowo nieobecny ponieważ jego córka jest w szpitalu.
Rodzina to podstawa.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2013, 16:12 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic

Zablokowany