cytrynek pisze:W jakim terminie?spontan pisze:Jaka waszym zdaniem szansa na przebicie przez ujka 105?
do miesiaca
cytrynek pisze:W jakim terminie?spontan pisze:Jaka waszym zdaniem szansa na przebicie przez ujka 105?
naprawdę wierzysz że przy tak mocnych danych z USA zobaczymy 1.45? chyba przez lornetkeBemowo1 pisze:
efekt psychologiczny - Ski trzeba przetrzymać - sprawdzić, czy są wytrzymali, czy mają jaja, czy nerwy nie puszczą.
A jak oni zobaczą, że niektórzy mają jaja to wchodzą kolejni co mają jeszcze depo i jaja, to potem jest up i tak do 1.45 na edku
Naprawdę wierzysz, że te dane nie zostały już wcześniej zdyskontowane?atlanticos pisze:
naprawdę wierzysz że przy tak mocnych danych z USA zobaczymy 1.45? chyba przez lornetke![]()
![]()
Takbeyond pisze:Naprawdę wierzysz, że te dane nie zostały już wcześniej zdyskontowane?atlanticos pisze:
naprawdę wierzysz że przy tak mocnych danych z USA zobaczymy 1.45? chyba przez lornetke![]()
![]()
No to naturalnym posunięciem jest w takiej sytuacji zajęcie krótkiej pozycji, jeśli opierasz swoją grę na wierzeatlanticos pisze: Tak
Jeszcze nie wiesz, że mam bujną wyobraźnięatlanticos pisze:naprawdę wierzysz że przy tak mocnych danych z USA zobaczymy 1.45? chyba przez lornetkeBemowo1 pisze:
efekt psychologiczny - Ski trzeba przetrzymać - sprawdzić, czy są wytrzymali, czy mają jaja, czy nerwy nie puszczą.
A jak oni zobaczą, że niektórzy mają jaja to wchodzą kolejni co mają jeszcze depo i jaja, to potem jest up i tak do 1.45 na edku![]()
![]()
Już zajęliśmybeyond pisze:No to naturalnym posunięciem jest w takiej sytuacji zajęcie krótkiej pozycji, jeśli opierasz swoją grę na wierzeatlanticos pisze: Tak
Dla mnie nie jest istotna geneza wejsc kogokolwiek tylko to czy sa z tego profity... Jeśli wróżbita Maciej by miał skutecznośc na poziomie 80% to tylko go pochwalic... tyle w temaciebeyond pisze:No to naturalnym posunięciem jest w takiej sytuacji zajęcie krótkiej pozycji, jeśli opierasz swoją grę na wierzeatlanticos pisze: Tak
Pytałem tylko dla pewności, bo po Tobie spodziewałem się takiego podejścia do gryatlanticos pisze: Dla mnie nie jest istotna geneza wejsc kogokolwiek tylko to czy sa z tego profity... Jeśli wróżbita Maciej by miał skutecznośc na poziomie 80% to tylko go pochwalic... tyle w temacie