na japońcu:

jordan pisze:no dla mnie to wyższa szkoła jazdy bez swiecale podobnie jak Tobie lepiej gra mi się pod prąd więc pomęcze jeszcze te doij bo wydaje mi się, że ide dobrą drogą. Oby tylko nie wyprowadziła mnie w pole jak nie jedna nawigacja
Do takiego skubania bardzo by ci się przydał wskaźnik volumenu i delty kontraktów z CME. Tam jak na dłoni - zwłaszcza na takich niskich tf - widać, w którym momencie jakie wchodzą zlecenia.Adrianoforex pisze:Tak np. wyglądało piątkowe granie na edku:
na japońcu:
jordan pisze:no ja tych czasów nie pamiętam bo wtedy to w pieluchy robiłemale przypuszczam, że rynkiem kieruje cały czas to samo- chciwość kiedys oglądałem jakis program, że koleś sie dorobił bo oglądał programy o słoniach i ich migracjach, powtarzających się zachowaniach i to jakos przeniósł na forex
głupie ale prawdziwe
JAREK67 pisze:Do takiego skubania bardzo by ci się przydał wskaźnik volumenu i delty kontraktów z CME. Tam jak na dłoni - zwłaszcza na takich niskich tf - widać, w którym momencie jakie wchodzą zlecenia.Adrianoforex pisze:Tak np. wyglądało piątkowe granie na edku:
na japońcu:
http://forex-nawigator.biz/forum/s-d-ta ... ml#p610550
Zeziu07 pisze:Adriano mam pytanie z innej beczki: czy zaliczyłeś kiedyś MC? Czy odrazu system wszedł?
Ciekaw jestem czy dużo osób jest, które na fx zaczęły zarabiać od początku.