takforexkiller pisze: Ujek-Kupowałem na pullback do strefy SR. Średnie się zgadzały, muszę bardziej patrzeć na odległość ceny od średnich.
ten ujek to Ci nie wyszedł na innych obrazkach łapałeś korekty a z nim to raczej nie byla korekta
takforexkiller pisze: Ujek-Kupowałem na pullback do strefy SR. Średnie się zgadzały, muszę bardziej patrzeć na odległość ceny od średnich.
może i fajny ale oderwany od strategii zagranie nie bylo z trendemforexkiller pisze:Sprecyzuj, czy grałem na demo o to loto?:P
GBPJPY-Fajny trejd ale za duży spread i chyba będę musiał odpuścić tą pare mimo że można z niej sporo wycisnąć.
zagrywka na edku chyba najlepsza ta pierwsza bo druga jakoś mnie mi sie podobaforexkiller pisze:Sprecyzuj, czy grałem na demo o to loto?:P
Wykres z Edkiem, otwarta pozycja+ pozycja z profitem.
edka potraktowałem inaczej mam na nim stratne eL i chyba za to taka opiniaforexkiller pisze:Tak, masz racje co do GBPJPY, patrzyłem na nachylenie SMA a One nie były prospadkowe w momencie wejścia. Możesz się wypowiedzieć na temat aktualnie otwartej pozycji na edku?
Plan ok, tylko TF bym zaproponował wyższe H1 min m30 a wejścia na m5, M1 nawet bym nie zaglądał.forexkiller pisze:Najpierw mój trejd nieudany. No niestety nie wyszło, trudno jedziemy dalej.
Wstawiam też swój trading plan, chciałbym żebyście go przejrzeli i ewentualnie powiedzieli mi co dodać co odjąć. Dzięki za pomoc z góry:)