Real 200zł PA SD SR bauns pips
-
- Gaduła
Real 200zł PA SD SR bauns pips
Dziennik zakładam w celu usystematyzowania swoich wejść, dziennik ma na celu pomóc mi sie zdyscyplinować. Konto realne strategia bez żadnych wskaźników chyba że do dywergencji. OPS OPS
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".
-
- Gaduła
Re: Real 200zł PA SD SR bauns pips
Witam, moje 1 zagrania na koncie real.
Mimo straty, jestem zadowolony. To prawda że konto demo ma sie nijak do real. Każdemu kto zna już platforme polecam wpłacić chociaż 200zł i zobaczyć jak działają emocje w grze swoimi pieniędzmi. Myślałem że otwieranie transakcji przyjdzie na luzie ale nie...nie wiedzialem co zrobić, ruch w każdą strone wydawał mi się być dobrym. Jedno z czego jestem zadowolony to to że wytrzymałem 2 dni bez otwarcia pozycji od czasu możliwości zawierania transakcji. po tych 3 wejściach na realu widze nad czym musze popracować i to prawda że jedna transakcja na koncie realnym nauczy nas więcej niż godziny czytania forum bo wtedy wiemy co my zrobiliśmy źle a na demo nie przywiązujemy do tego wagi.
Oczywiście zapraszam do pisania, krytykowania itp:)
Mimo straty, jestem zadowolony. To prawda że konto demo ma sie nijak do real. Każdemu kto zna już platforme polecam wpłacić chociaż 200zł i zobaczyć jak działają emocje w grze swoimi pieniędzmi. Myślałem że otwieranie transakcji przyjdzie na luzie ale nie...nie wiedzialem co zrobić, ruch w każdą strone wydawał mi się być dobrym. Jedno z czego jestem zadowolony to to że wytrzymałem 2 dni bez otwarcia pozycji od czasu możliwości zawierania transakcji. po tych 3 wejściach na realu widze nad czym musze popracować i to prawda że jedna transakcja na koncie realnym nauczy nas więcej niż godziny czytania forum bo wtedy wiemy co my zrobiliśmy źle a na demo nie przywiązujemy do tego wagi.
Oczywiście zapraszam do pisania, krytykowania itp:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Nie ma się co "odgrywać" na rynku, bo to on jest najmocniejszy.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Grasz realnymi pieniędzmi, nie masz systemu, nie masz pewności co do swoich zagrań, masz w ogóle jakieś pojęcie o grze?Myślałem że otwieranie transakcji przyjdzie na luzie ale nie...nie wiedzialem co zrobić, ruch w każdą strone wydawał mi się być dobrym. Jedno z czego jestem zadowolony to to że wytrzymałem 2 dni bez otwarcia pozycji od czasu możliwości zawierania transakcji.
Jesteś zadowolony, że "wytrzymałem 2 dni bez otwarcia pozycji"

Wypłać to, co jeszcze masz na koncie real, wróć na demo (byłeś tam w ogóle?), zbuduj własny system, lub naucz się posługiwać jednym z wielu ogólnodostępnych, graj nim tak długo, jak długo będzie to potrzebne, gdy zaczniesz mieć regularne zyski na demo, przejdź na real, jeśli na realu będziesz tracił, to nie przez system, ale przez własną słabą psychikę i to nad nią będziesz musiał pracować.
W przeciwnym wypadku stawiam dolary przeciwko orzechom, że do Świąt będziesz miał Margin Call na rachunku i za bardzo nie będziesz wiedział jak do tego doszło.
Najpierw nauka, później zarabianie. Jeśli nie musisz (a tutaj nie musisz), nie płać za naukę.
Twój szmal, Twoja gra, Twoja decyzja. Powodzenia.
-
- Gaduła
Dzięki cajto:P Doceniam Twój hejt:D
To żaden hejt, tylko święta prawda.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
-
- Gaduła
Dla Ciebie święta prawda dla mnie hejt, choć cenny.
Nie ma to jak poslugiwac sie slowem hejt bez znania jego znaczenia
Jak takie rzeczy nazywasz hejtem to raczej daleko nie dojedziesz.

Ta nabijamy się z cajto z Ciebie, na żartach nie znasz? Zajebiście Ci idzie, zwiększ lota bo się marnujesz normalnie
Przecież wytrzymałeś AŻ dwa dni bez transakcji jesteś the best
To nie hejt, mówię jak jest

Przecież wytrzymałeś AŻ dwa dni bez transakcji jesteś the best

To nie hejt, mówię jak jest

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
-
- Gaduła
Właśnie przez takich jak Wy to forum traci na wartości, zamiast pomóc doradzić to sie nabijacie z początkujących. Na FF by się znalazło 30 którzy by mi pomogli w jakikolwiek sposób a Wy ironizujecie i sie wymądrzacie, przeszliście już przez poszczególne etapy drogi tradera? To pomóżcie innym, bo teksty z stylu "zwiększ lota bo Ci świetnie idzie..." są bez sensu. Wiem że nie jestem guru ale przynajmniej chce do czegoś dojść, popełniam błędy jak każdy trudno taka droga sukcesu.
Naszczęscie"Ktoś kto dzisiaj się z Ciebie śmieje, jutro może płakać".
Naszczęscie"Ktoś kto dzisiaj się z Ciebie śmieje, jutro może płakać".