Real 200zł PA SD SR bauns pips

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Re: Real 200zł PA SD SR bauns pips

Nieprzeczytany post autor: Darkey »

Hehe :D forexowy zabójco :D właśnie w tym problem że jak dostajesz radę to bierzesz to za hejt.
Bez planu gry zginiesz jak ciotka w Czechach. Co fakt to fakt, twój bulwers był śmieszny a teraz to dosłownie można płakać ze śmiechu.
A może i nie bo jak by się temu głębiej przyjrzeć to, to nawet nie jest śmieszne.

Mam nadzieje że chociaż zaczniesz rozróżniać co hejtem jest a co nie :D
Bo jak się tak na fx będziesz naburmuszał to daleko nie zajedziesz, generalnie ten cały fx to wyzwanie jest,
wszyscy chcą twojej kasy :)

Powodzenia i się tak nie rozckliwiaj tak, baty nie jedne dostaniesz prawdopodobnie :D
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

To co ci cajto napisal to przeciez wlasnie byla pomoc.A to ze ty jestes dosyc popularnym obecnie typem czlowieka ktory wszystko przyjmuje jako hejt to inna sprawa...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Właśnie to co cajto napisał to są brednie koledzy, gra na real to nie to samo co gra na demo, na demo nie nauczymy sie żelaznych zasad które zaprocentują na real, zmarnujemy tylko swój czas na naukę platformy, gdyby takowe zasady tradingu istniały to bez problemu dało by sie stworzyć później EA w oparciu o te zasady, najważniejsze jest obycie z rynkiem i ze sobą a tego uczymy sie tylko i wyłącznie na real

forexkiller
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forexkiller »

Przestań bredzić że ja sie roztkliwiam nad sobą, rachunek założyłem po to żeby zobaczyć jak reaguje na SL TP zarządzanie pozycją, po moim 2 poście odrazu wrzuciliście mnie do worka z początkującymi którzy nie mają systemu nic nie wiedząc o mnie i o mojej grze. Bardzo możliwe że to konto wyzeruje, trudno przynajmniej będę wiedział nad czym popracować nad sobą.
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Ink. tutaj się nie zgodzę, jak ktoś nie potrafi na demo krzywej w swoją stronę ciągnąć to po co się pchać na real,
to najzwyklejsza rzeź będzie :) Zresztą teraz jest sporo okazji do gry realną kasą z możliwością profitu
bez konieczności straty własnego kapitału. Jak ktoś nie będzie przestrzegał zasad na demo to analogicznie
będzie na rachunku realnym.

Pracy nad sobą Ci tu nie braknie :D Chcesz to ładuj kasę niepotrzebnie, ba nawet na podwójnym lewarze możesz
jechać twoje życie, twoja brożka :D

Widzisz i dalej się dąsasz :D
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

rozumiem gdyby wpłacił 5k, to można by robic zadymę ze to złe posunięcie, ale to jest 200 zł, ile wy macie na kontach skoro to waszym zdaniem jest dużo ? ;) jak to mawiali starzy górale, zrobiliście z igły widły :D

forexkiller
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: forexkiller »

Nie dąsam sie, tylko wkurza mnie Twoje gadanie bez sensu:D Jeden Przejdzie z regularnymi zyskami z demo na real i na real będzie tracił a drugi wejdzie nareal bez systematycznych zysków na demo i konta nie wyzeruje. Tylko na realnym rachunku moge poczuć emocje i zobaczyć jak je okiełznać, na demo moge grać 20 lotami pod trend i czuje się jakbym niemy film oglądał-nic sie nie dzieje. A na realu 1 microlot z SL 10 pipsów wywołuje większe emocje niż skok na bunge. Są różne drogi do celu, ja wybrałem taką, może popłyne na tym rachunku, nawet jeśli to trudno, straty są częścią KAŻDEGO biznesu.
Nie ma "Nie mogę", jest tylko "Nie chcę".

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Ink chyba coś innego chciał przekazać. Demo to tylko demo i nic więcej. To możliwość poznania platformy, to nauka składania zleceń i obycia z całym tym trejderskim otoczeniem. Ale to wszystko. No jeszcze konkursy demo, ale to akurat osobna dziedzina życia graczy. Demo a real to dwa różne światy, na pozór podobne. Ale pozory mylą i zabijają. Ostatnio Jarek67 pokazał na swoim systemie skalpującym jak odległe sa te światy. Ja też jestem zwolennikiem tego, aby uczyć sie na realu.

Brokerzy dają teraz tak wiele możliwości, nie to co kilka lat temu. Sa mini loty, mikro a nawet nanoloty. Kasa żadna a emocje jednak są.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Lepiej zostać wyśmianym na forum czy stracić pieniądze ?
Chcesz rady ?
Powinieneś mieć większy dystans i poczucie humoru żebyś umiał się śmiać jak wszystko stracisz.
Jeśli uważasz że zostałeś wrzucony do worka to wyobraź sobie że każdy jest w jakimś worku i tylko przechodzimy z worka do worka.
Ty jesteś w takim worku w którym wydaje Ci się że jest jakaś magiczna rada która wzniesie Cię na wyższy poziom jak ją tylko usłyszysz.
Są różne worki.
Poszukiwanie szkoleń, mentora, cudowny e-book, złote rady, psychologia, genialny system.
Nie ma drogi na skróty.
Analiza -> podejmowanie próby -> popełnianie błędów -> wyciąganie wniosków -> analiza...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Grając na pałę będziesz stał w miejscu zarówno na demo jak i realu, stał w miejscu pod względem rozwojowym,
bo depozyty to będą topniały raz szybko innym razem wolno jak kto lubi.

Gdzie ty Ink. wyczytałeś że 200zł to dużo?

Ok ja się ulatniam :D nie ma sensu :D się sprzeczać :D bo i tak czas pokaże swoje.

pzdr. :mrgreen:

ODPOWIEDZ