DayTrading: Piątek 22.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 lis 2013, 00:00

Wzrost
18
45%
Bez zmian
3
8%
Spadek
19
48%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 22.11.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Bemowo1 pisze:
ForexTig3r pisze:
Bemowo1 pisze:dzisiaj śnił mi się horror, a śniło mi się:
nikomu nie życzę takich horrorów
Dlaczego horror :?: Masz S?

Cugan rynek ruszy w €
W którą stronę nie ruszy i tak pary z Jenem UP.
Nie, nie mam żadnej pozycji na edku.....
W żadnej pozycji :?: Czyli w ogóle jesteś prawiczkiem ?

Ciekawa sprawa na Jenach, bo na ten moment w pionie mamy na EJ 770 pipsów, a na UJ 1200
Warto traktować jako podpowiedź?

Zasięg po wybiciu z trójkąta na UJ 107.80
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

może rozpoczną eSkę na uj, jeszcze tydzień trwania bonusa...

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Przypominam o sytuacji na EURGBP - Garley/Motyl.
Teraz odbitka od oporu, i jeśli teraz nie przebijemy 8350/40 to zasięg będzie do 8480
Obrazek

Tak tapirowanie za Yellen - już to widzę.
Na ten moment prawda jest tak, iż temat jest nieistotny i wróci dopiero po nowym roku.
W Grudniu nic nie będzie bo nie ma i jak być, więc wszyscy sobie grają pod BONUS.

W luka w dół na ED mówi sama za siebie...
W sumie myślę iż i € i Funt będą szły UP, z tymże po wybiciu z trójkąta na GU to trochę dziwne aby € miało przewagę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maaaniekmw »

Hej
Obecnie edek testuje przebitą wcześniej linię trendu i moim zdaniem jest to dobre miejsce na S z bliskim stopem.

Przy okazji proszę wasz o pomoc, na jakiej platformie MT4 mogę znaleźć indeks jena i funta? Póki co znalazłem tylko na stooq ( http://stooq.com/q/?s=jpy_i&c=50y&t=c&a=lg&b=0 ) ale to mi nie wystarcza.

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

cytrynek pisze:
Nowy500 pisze:
czizol pisze:Może. Osobiście nie jestem zaangażowany w ropę. Pozdrawiam!
mimo to jak twierdzisz ze ropa bedzie tansza warto by bylo wejsc w s po wybiciu konsolidacji ktora zamiescilem, jesli nie bedzie wzrostow na ktore osobiscie licze. pozdrawiam :564:
Brak interwencji w Syrii spowodował spadek notowań. Jak interpretować dogadanie się Iranu w sprawie programu wzbogacania uranu? Możliwość interwencji zbrojnej wrosła czy spadła? Pozdrawiam ;)
To pytanie retoryczne, czy jak?
Nawet w wypadku braku "dogadania się" nie ma raczej opcji interwencji zbrojnej.
Temat został zamknięty już jakiś czas temu, Obama nie jest twardym mężem stanu, tylko załatwia cipowato tzw. "dyplomatycznie".
Za to w końcu ma Nagrodę Nobla.

Ropa powinna spaść, Podaż ropy wzrośnie.
Realnie oczywiście IRAN zgodził się na redukcję wzbogacania Uranu do 5% - co uniemożliwia wytworzenie bomby atomowej.
Ale jest to stan tymczasowy, bo Iran jest opłakanej sytuacji gospodarczej i dlatego zgodził się na cale te "rozmowy".
Termin wznowienia przez Iran dalszego wzbogacania Uranu na poziomie umożliwiającym produkcję bomb atomowych jest zależny od poprawy stanu gospodarczego, ten jest odległy, a więc dla rynków nieistotny.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

kiwi,????

Zablokowany