Stabilny portfel "konika"

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Re: Stabilny portfel "konika"

Nieprzeczytany post autor: bfx »

Mniej więcej o coś takiego chodziło?
Nie do końca :D Na tak pomniejszonym wykresie też mało widac a chciałem zobaczyc więcej. Zrób tak żeby było widac świeczki :D Nie chce ci dupy zawracac. Na screenach brakuje jeszcze info jaka to para i interwał..
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Po cenie widać jaka to para. U mnie wchodza w grę tylko trzy: edek, kangur i incydentalnie szwajcar. Oki porobię.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

A takie coś wystarczy? Jeśli tak to mogę robić takie za każdy dzień.

Obrazek

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:Po cenie widać jaka to para. U mnie wchodza w grę tylko trzy: edek, kangur i incydentalnie szwajcar. Oki porobię.
Ty widzisz :D Jak obserwuje 28 par i sama cena mi nic nie mówi :D Nie czepiam się.. Chciałem pomóc, bo jak ktoś zacznie czytac twój dziennik za miesiąc to screeny bez opisu będą dla niego mało czytelne.
A takie coś wystarczy? Jeśli tak to mogę robić takie za każdy dzień.
Tak już jest fajnie. Dzięki :D

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Rozumiem, czyli jeszcze większe powiększenie. :mrgreen: Będę robił to na bieżąco w ciągu tygodnia.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:Rozumiem, czyli jeszcze większe powiększenie. :mrgreen: Będę robił to na bieżąco w ciągu tygodnia.
Jak masz czas to wrzucaj. To twój dziennik, będzie ciekawiej.
Mam pytanie odnośnie twojego screena. Pozwoliłem sobie na nim nabaźgrac. Zaznaczyłem na nim jak w pewnym okresie czasu byłeś przekonany że pójdzie w górę. Skąd wiedziałeś żeby wyjśc? Przecież dopiero co zawrócili w twoja stronę? Coś się stało na innej parze?
Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Gdyby doszło do 4 to byłoby optymalne moje zagranie. Prawie zawsze dzielę się z zyskiem i z brokerem. :mrgreen: Czasami sam sposób odbicia sugeruje mi, że to nic trwałego. Tak było i tym razem. Jednak do końca sie tym nie sugeruj. Byc może musiałem gdzieś wyjść, coś zrobić az młodymi i zamknąłem w najlepszym dla mnie momencie. Automat w tym momencie by popłynął. Ale większość transakcji mogłaby przynieść o wiele większy profit. jednak ja jestem minimalistą i nie stawiam sobie żadnych konkretnych celów.

Ale numer! Dostałem pochwałę. Chciałbym bardzo podziękować. :564:

Jest też modyfikacja tego systemu. Używam jej głównie w trakcie wyjazdów wakacyjnych czy świątecznych. Wtedy ilość transakcji jest dużo mniejsza ale skuteczność się ponad 92% i wtedy tez staram sie kasować większy procentowo zysk. Sami widzicie tutaj średnio wychodzi kilka, kilkanaście pipsów. Ale wtedy idzie pow. 20 i 30. jednak z uwagi na mój charakter, moje ADHD w "normalnych" czasach częściej gram.

Awatar użytkownika
bfx
Pasjonat
Pasjonat

Nie mam pojęcia co ci się nie spodobało w odbiciu z przykładu powyżej. Dla mnie było fajne i w dobrym miejscu. To nie było pytanie, zostaw coś dla siebie :D Dzięki za odpowiedzi!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

bfx pisze:Nie mam pojęcia co ci się nie spodobało w odbiciu z przykładu powyżej. Dla mnie było fajne i w dobrym miejscu. To nie było pytanie, zostaw coś dla siebie :D Dzięki za odpowiedzi!

Takie odbicia wieczorne jakoś mnie nie przekonują na głównej parze walutowej. Być może to intuicja wynikająca z kilkudziesięciu lat drobienia na walutach, albo tysiące godzin spędzone przez monitorem. Najważniejsze, że zagranie przyniosło zysk. :mrgreen:

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Wszem i wobec oświadczam, że przestaję próbować, testować automaty napisane do mojej strategii. Gdyby nie poprawki z palca to byłoby dzisiaj nieciekawie. Brrr nie automatom. Otrząsnę się to napiszę. :oops:

Zablokowany