Witam,Adrianoforex pisze:
Wiesz to właśnie jedna z głównych zalet interwału M5 - sporo okazji w ciągu dnia, w ciągu tygodnia i tak na prawdę o każdej porze dnia. Choć z reguły w nocy nie gram tylko śpię. Jaki procent na transakcję? Nawet do 5% jeśli jest okazja choć i 7% na tym koncie się zdarzało. Jednak to tylko takie konto, aby pokazać, że nie jestem teoretykiem. 4 inne też dobrze funkcjonują ale nie ma się co zbytnio przechwalać. Problem w tym, że czasami mi się nie chce. W sumie do pisania na tym forum zmusił mnie mój siostrzeniec, który jest tutaj szanowaną personąz kilkoma tysiącami postów (pozdrawiam
). Dziennik ma mnie mobilizować. Ale druga połowa grudnia to już szaleństwo w górach. Ale nie narty, nie deska. Grzaniec, góralskie jadło i dużo biegania.
podobnie do mnie, ale cały czas idę coraz niżej aż dojdę do 2% na transakcje.
Czyli grasz na raz na 4 kontach, czy to takie małe zabezpieczenie? Czy może są podpięte pod jedno konto?
Odnośnie gry z trendem to jest tak, że każdy ma swoją definicje, tak jak i szaleństwa. Dla mnie deska + grzaniec od czasu do czasu to frajda, ale bieganie i oddychanie w mrozie też jest super ;]
To zależy co wolisz tak naprawdę. Jeżeli nie chcesz latać i wydawać 250 złoty na gry co miesiąc, może i więcej to Xbox z RGH będzie idealny (taki crack na zawsze, można linuxa zainstalować po tym).Adrianoforex pisze:Adrianoforex pisze:
Takie pytanie off topic. Podpowiedzcie co lepiej kupić chłopakom w wieku 6 i 9 lat Xbox czy Sony Play Station????? Jestem w kropce, gdyz kompletnie sie na tym nie znam. A lubia pojeździć wirtualnie, powalczyć i postrzelać.
Jeżeli chcesz grać online to polecam PS3, chyba, że znowu chcesz płacić abonament do gry online to xboxa , jeżeli nic nie zmienili.
Dodatkowo nie zapomnij o fifie 13 (14 jak dla mnie odpada) i dwóch padach!
SD bardzo fajnie wychodzi, jedynie czas oczekiwania jest irytujący oraz jeżeli gra się na zleceniach oczekujących to dane potrafią wyczyścić nasze zleceniaJAREK67 pisze:Dla mnie ideałem jest taki styl gry. http://www.acegazette.com/en/trading-ar ... g-2-2.html
Tylko to nie dla forexowych adhd-owców.

Pozdrawiam i Życzę miłego weekendu.