DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Mi to wygląda na zagrywkę z przedwczoraj. Maks do góry aby lepiej żarło w dół.[/quote]
nie wygląda to na koniec wzrostów na kablu, za szybko wrócili po spadku, wybijając nowy max, to świadczy o dużej sile, radzę uważać z łapaniem max
nie wygląda to na koniec wzrostów na kablu, za szybko wrócili po spadku, wybijając nowy max, to świadczy o dużej sile, radzę uważać z łapaniem max
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
- atlanticos
- Maniak
nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jeszcze nie terazatlanticos pisze:nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam

jest jak jest
U Jteraz opor 101 40 - 50
a pozneij juz 102 - 102 30 tam S
zatanaiam sie kto pompuje po gdzinach KABLA ktory bankster wykorzystuje mniejsz plynnosc
-- Dodano: czw 21-11-2013, 23:59 --
jeszcze dzis pisalem by uwazac z USD ze bernanke czy babacia Yellow cdadza glos i beda krecic by odkrecic wczorajszie FMOC i oslabic USD i zbic OBLIGACJE
a pozneij juz 102 - 102 30 tam S
zatanaiam sie kto pompuje po gdzinach KABLA ktory bankster wykorzystuje mniejsz plynnosc
-- Dodano: czw 21-11-2013, 23:59 --
jeszcze dzis pisalem by uwazac z USD ze bernanke czy babacia Yellow cdadza glos i beda krecic by odkrecic wczorajszie FMOC i oslabic USD i zbic OBLIGACJE

I'm back.
było pytanie jak ustawiam drabinkę. Ot zwyczajnie celuję myszą, prawy klawisz i sell limit. Na najwyższych sczeblach potrafię podwójnie przywalić. Ale to raczej na pustyni gdzie zleceń nie ma.
drugie pytanie dlaczego gram z nowym123. Odpowiem dyplomatycznie. Jak jesteś wśród wron to kracz jak i one.
Jak kogoś nie możesz pokonać to się przyłącz. Przyłączyłem się do soników na GU naganiałem a skończyło się DD 100%.
złotko i srebro klepie denko, oby nie była to piątka Bemowo, inaczej zmuszony będę redukować górę drabinki, ale to forex i takie rzeczy się zdarzają również. Nie ma co się spinać, każdy gra jak umie.
Zeuss nie wiesz gdzie Richard ? Też zbanowali go do końca roku ?
było pytanie jak ustawiam drabinkę. Ot zwyczajnie celuję myszą, prawy klawisz i sell limit. Na najwyższych sczeblach potrafię podwójnie przywalić. Ale to raczej na pustyni gdzie zleceń nie ma.
drugie pytanie dlaczego gram z nowym123. Odpowiem dyplomatycznie. Jak jesteś wśród wron to kracz jak i one.
Jak kogoś nie możesz pokonać to się przyłącz. Przyłączyłem się do soników na GU naganiałem a skończyło się DD 100%.
złotko i srebro klepie denko, oby nie była to piątka Bemowo, inaczej zmuszony będę redukować górę drabinki, ale to forex i takie rzeczy się zdarzają również. Nie ma co się spinać, każdy gra jak umie.
Zeuss nie wiesz gdzie Richard ? Też zbanowali go do końca roku ?
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
przed chwilą 1,5% oandian wypadło przez okno z pociągu na kablociągu. 75% nadaj jedzie w kierunku przeciwnym do toru jazdy
czas za,mykać ten bajzel 
Dobrze ze pomysleli o allegro , człowiek ma sie gdzie odstresować

Dobrze ze pomysleli o allegro , człowiek ma sie gdzie odstresować

Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 23:05 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
powrót do LT przebitej z wczoraj to min, ale nie zdziwię się jeśli pojedzie wyżej do 1,3550 i tan pomyślę dopiero o Satlanticos pisze:nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 23:05 przez P4W3L, łącznie zmieniany 1 raz.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Na kablu powużej 1.63 pustynia, w tej okolicy bym się czaił ale tak dostałem od niego po d..e że omijam szerokim łukiem.Bemowo1 pisze:przed chwilą 1,5% oandian wypadło przez okno z pociągu na kablociągu. 75% nadaj jedzie w kierunku przeciwnym do toru jazdy
Jedynie Haffey ze swoją LT mnie może namówić. I to jak będę %%%
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
- atlanticos
- Maniak
nie pisz o wzrostach bo mnie za to dziś prawie kilku zawodowców zlinczowac chcialo.... a tu kolejne 30 pipsów wyżej... 75% wiedzących lepiej nie może się mylic... Przecież na forexie każdy zarabiaP4W3L pisze:powrót doj LT przebitej z wczoraj to min, ale nie zdziwię się jeśli pojedzie wyżej do 1,3550 i tan pomyślę dopiero o Satlanticos pisze:nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz