z własnych notatek:
Credit Suisse sprzedaje eurusd 1,3470 SL 1,3546 TP 1,3295
DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
zerohedge @zerohedge 2 min
Will need another 30 EURJPY pips for 1800 sp 500

Will need another 30 EURJPY pips for 1800 sp 500

Masterfx skoro taki Trader z Ciebie to zapodaj coś ''mądrego''. Jeszcze analizy technicznej z twojej strony nie widziałem.
To poszukaj na DT badz w dzienniku ktory chciało mi sie prowadzic chyba z tydziensolista pisze:Masterfx skoro taki Trader z Ciebie to zapodaj coś ''mądrego''. Jeszcze analizy technicznej z twojej strony nie widziałem.

A tam.., po co ja sie w ogole "strzepie", co mnie to obchodzi? Chociaz czasem ciezko sie powstrzymac. Grojta co chceta i jak chceta

przyłapałeś ich na gorącym uczynku ale to tylko ludzie nie jesteśmy ani robotami ani wkaźnikamiMasterFx pisze:To poszukaj na DT badz w dzienniku ktory chciało mi sie prowadzic chyba z tydziensolista pisze:Masterfx skoro taki Trader z Ciebie to zapodaj coś ''mądrego''. Jeszcze analizy technicznej z twojej strony nie widziałem.![]()
A tam.., po co ja sie w ogole "strzepie", co mnie to obchodzi? Chociaz czasem ciezko sie powstrzymac. Grojta co chceta i jak chceta

twoje AT są potrzebne na tym forum

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

G J na h4 mamy zygzaka i zakonczyc go powinie w okolicach 164
- krzychu3_1989
- Pasjonat
gbpusd ja juz otwarlem eske nie czekajac az cena dojdzie do pomaranczowego kanalu ale jest negatywna dywergencja na macd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zygzak a KAbel beda ciagki ja kwidac po jutro do 16200 pod GBP JPy
oba juz niebawem w eskach dadza zarobic edek do dolnej lini kanalu na 1.3234adk77 pisze:teraz czy kabel pogoni edka czy już się rozjadą całkowicie