EU:atlanticos pisze:warto chyba w perspektywie najbliższych dni zerknąć na wspólny mianownik par z załącznika i zastanowić się gdzie polecimy... około 30% na edku i ejku wie gdzie polecimy, reszta.... myśli że wie![]()
![]()
DO KASACJI
EU:atlanticos pisze:warto chyba w perspektywie najbliższych dni zerknąć na wspólny mianownik par z załącznika i zastanowić się gdzie polecimy... około 30% na edku i ejku wie gdzie polecimy, reszta.... myśli że wie![]()
![]()
Jaka jest zasada działania Twojej drabinki?Janek80 pisze:U/J wziałem 2 mikroloty na S a na górze ustawiłe drabinkę.
Coś podobnego miało miejsce na E/J. Dzięki Nowy123. Dało zarobić.
101.7 powinni dociągnąć.
![]()
I się sprawdziło, a o 1:30 w nocy stwierdziłem, że kurs wyżej nie pójdzie (znajdziesz w analizach)MasterFx pisze:
EU:
Czemu głupoty piszesz i namawiasz ludzi aby kupowali tuz pod oporem. Wejdzie im to w nawyk i beda takie trejdy non stop robić. W ogole co to za moda tu na forum zeby sprzedawac na wsparciu i kupowac na oporze? Ze dwa dni temu ten od mierzeń czasoprzestrzennych i innych "egzopatromyreryków"i paru innych tez propagowai longi w okolicy 1,35.
Bedzie czas i na longi ale nie teraz.
SEEYAA
Czy ja kogokolwiek namawiam? Jeśli nie umiesz czytac ze zrozumieniem to proponuję wrócic do czasów wczesno-szkolnych. Zwracam uwagę na pewne kwestie i przedstawiam swój punkt widzenia. Ty masz inny - jak na przykład Longi niedawne na złocie w silnym trendzie spadkowym - masz do tego prawo i jak piszesz herezje to nie znaczy że ja musze pod nie grac i dlatego ich nie neguję. Nie musisz się zgadzac z moim punktem widzenia co nie znaczy że będziesz miał rację. Dla mnie możesz byc zapakowany w "eski" jak TIR na Świecku - mało mnie to interesuje.MasterFx pisze:EU:atlanticos pisze:warto chyba w perspektywie najbliższych dni zerknąć na wspólny mianownik par z załącznika i zastanowić się gdzie polecimy... około 30% na edku i ejku wie gdzie polecimy, reszta.... myśli że wie![]()
![]()
Czemu głupoty piszesz i namawiasz ludzi aby kupowali tuz pod oporem. Wejdzie im to w nawyk i beda takie trejdy non stop robić. W ogole co to za moda tu na forum zeby sprzedawac na wsparciu i kupowac na oporze? Ze dwa dni temu ten od mierzeń czasoprzestrzennych i innych "egzopatromyreryków"i paru innych tez propagowai longi w okolicy 1,35.
Bedzie czas i na longi ale nie teraz.
SEEYAA
misiek ty niekłócisz sie z nowym123? ja pier........Janek80 pisze:U/J wziałem 2 mikroloty na S a na górze ustawiłe drabinkę.
Coś podobnego miało miejsce na E/J. Dzięki Nowy123. Dało zarobić.
101.7 powinni dociągnąć.