DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.11.2013
Prawie 77% zulusów sprzedaje edka.
Weszli insiderzy.
Rynek zweryfikuje ale powinien im dać z 50 pips na lunch.
Edit obecny kurs 1.3480
Weszli insiderzy.
Edit obecny kurs 1.3480
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 23:13 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
miśku nadal kupujesz złoto?Janek80 pisze:Prawie 77% zulusów sprzedaje edka.
Weszli insiderzy.
Edit obecny kurs 1.3480
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

takie czasy , nic nie poradzisz , ciesz sie , że wszyscy zarabiająatlanticos pisze:nie pisz o wzrostach bo mnie za to dziś prawie kilku zawodowców zlinczowac chcialo.... a tu kolejne 30 pipsów wyżej... 75% wiedzących lepiej nie może się mylic... Przecież na forexie każdy zarabiaP4W3L pisze:powrót doj LT przebitej z wczoraj to min, ale nie zdziwię się jeśli pojedzie wyżej do 1,3550 i tan pomyślę dopiero o Satlanticos pisze:nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam![]()
![]()

- uciekinier
- Pasjonat
Żaba zamisat polewać z "zawodowców "
to kuknij gdzie Twoim zdaniem kabel się zatrzyma, mi to wychodzi na 1,626X czyli jakieś 60 pip jeszcze ( szczyt z 20 października)

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
na 1,349 czeka CB, na 1,35 czeka BoAML (SL odpowiednio 1,3585 i 1,3580) dodatkowo CS już w S od 1,3470 (SL 1,3546), a wiadomo jakie są te wejścia - 90% pozycji na edku kończy się SL, dane z własnych notatekatlanticos pisze:nie pisz o wzrostach bo mnie za to dziś prawie kilku zawodowców zlinczowac chcialo.... a tu kolejne 30 pipsów wyżej... 75% wiedzących lepiej nie może się mylic... Przecież na forexie każdy zarabiaP4W3L pisze:powrót doj LT przebitej z wczoraj to min, ale nie zdziwię się jeśli pojedzie wyżej do 1,3550 i tan pomyślę dopiero o Satlanticos pisze:nie zdziwię sie jak edek 3510 złapie w zęby - ale ja się nie znam![]()
![]()
rynek każdego zweryfikuje i jego pozycje
pozdrawiam

„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Tak, taka taktyka. Jak za 3 tygodnie pozycje będą na minusie wywalam bez żalu.<°)))))>< pisze:miśku nadal kupujesz złoto?Janek80 pisze:Prawie 77% zulusów sprzedaje edka.
Weszli insiderzy.
Edit obecny kurs 1.3480
Złoto bez swapów ale srebro to inna sprawa

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
czego dotyczą te dane? indeksów, dolara? dziękiNowy123 pisze:http://www.zerohedge.com/sites/default/ ... _11_21.png
rob ise niebezpiecznie dla BYKA
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
kabel jeszcze nie macał tej kreski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
powiem Ci ze w kable wszedlem z opoznieniem na 6120 dzis (6100 mialem limit i nie doszli wiec sie podlaczalem w biegu) i zabezpieczylem go tylko na +10 pipsow bo czuje ze peknie góra - 50 pipsow musi korcic... swieczka dzienna mega wzrostowa, tygodniowy wykres też wyglada kozacko... oni maja ochote naprawde wyj...ac detal bez mydla moim zdaniem.... pisalem dzis ze tyle depozytow poleci ze detal zacznie drukowac na wlasny uzytekuciekinier pisze:Żaba zamisat polewać z "zawodowców "to kuknij gdzie Twoim zdaniem kabel się zatrzyma, mi to wychodzi na 1,626X czyli jakieś 60 pip jeszcze ( szczyt z 20 października)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv