jeśli mieliby iść w górę mocniej to powinni moim zdaniem zejść do okolic 1,59 - 1,6 i wyrysować ładnego orgr. zostało prawe ramię.raven155 pisze:Ja tam siedze od 15tego z nadzieją na większy spadek ale poki co 1.606 to max co zeszli. Chyba sobie poprostu poniżej tego poziomu ustawie sell stopa, a tą pozycje zamknę. A jakby im wpadło do głowy żeby znowu do góry podciągać to tam też będzie oczekujące S na 1.622adk77 pisze: siedzę i jak na razie obił się od górnej bandy. martwi mnie jedynie to, że w przeciwieństwie do edka (szybki zjazd) to na kablu jest niezła draka - obie strony walczą.
DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
teraz każde lepsze od oczekiwan dane beda pchaly dolara do góry... wiec raczej byłbym ostrożny, jak teraz nie zawrocą to dopiero z 1,31yareck1 pisze:tez sobie tak mysle wlasnie do 1.3626 nie ?może być, zobaczymy co się będzie działo pod 1.35
https://www.tradingview.com/x/JVfIwgLJ/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
spadki na złocie chwilowo wstrzymuje linia szyi w RGR widzianym ma D1,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
ejek rozpoczynając większy ruch trendowy, realizował korektę po pierwszej czarnej świecy, czy tym razem będzie inaczej?
Mega spadki będą, ale czy tym razem??? ostatnia fala wzrostowa w TUK'u powinna mieć układ abc (nie 12345)
Wczoraj też powstała nowa TL
Mega spadki będą, ale czy tym razem??? ostatnia fala wzrostowa w TUK'u powinna mieć układ abc (nie 12345)
Wczoraj też powstała nowa TL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ewentualnie jeszcze okolice 1,58 dolna banda kanału. wpierw muszą jednak pokonać 1,6090 i małą ltadk77 pisze:jeśli mieliby iść w górę mocniej to powinni moim zdaniem zejść do okolic 1,59 - 1,6 i wyrysować ładnego orgr. zostało prawe ramię.raven155 pisze:Ja tam siedze od 15tego z nadzieją na większy spadek ale poki co 1.606 to max co zeszli. Chyba sobie poprostu poniżej tego poziomu ustawie sell stopa, a tą pozycje zamknę. A jakby im wpadło do głowy żeby znowu do góry podciągać to tam też będzie oczekujące S na 1.622adk77 pisze: siedzę i jak na razie obił się od górnej bandy. martwi mnie jedynie to, że w przeciwieństwie do edka (szybki zjazd) to na kablu jest niezła draka - obie strony walczą.
a jak tam miedź sobie radzi...Bemowo1 pisze:gold, równość fal

na kablu po raz kolejny dała o sobie znać główna linia bessy...adk77 pisze:jeśli mieliby iść w górę mocniej to powinni moim zdaniem zejść do okolic 1,59 - 1,6 i wyrysować ładnego orgr. zostało prawe ramię.
https://www.tradingview.com/x/0TefZXZg/
skoro zaczną tapering to nie ma szans na jej przebicie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Tak, kangur na reteście - tu są bardzo ważne uwarunkowania ermanometryczne dla L (jeszcze)greg811 pisze:Bemowo1 pisze:gold, równość fal
Pedro,
pisałem przed południem, że to nie koniec spadków na edku
pisałem przed południem, że to nie koniec spadków na edku

jest jak jest
w powietrzu wisi nam rgr na kangurze.Bemowo1 pisze:Tak, kangur na reteście - tu są bardzo ważne uwarunkowania ermanometryczne dla L (jeszcze)greg811 pisze:Bemowo1 pisze:gold, równość fal