DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
no nie wiem czy L na edku mozna ladowac - sp 500 spada pomalu ale spada zloto spada a edek zostaje w tyle, mysle ze poleci za zlotem i sp500 - licze na to 

pomylilem się z L na ed, ale gold wszedl, aż za dobrze... i, Bemo, miales racje... wlasnie konczą 5'tke, anie jak wczesniej pisalem
https://www.tradingview.com/x/ukgWdzqv/ bless,

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Na D1 powinni odbić od kanału wzrostowego, więc teraz L
sie nie martwic nie dlugo wyjdzie YELLOW lub BERNANKE i znowu powie ze polityka monetarna bedzie kontynuowana itd
USDCHF, no to mamy kanał...

[
mój SL na edku się broni, zobaczymy co zrobią przez noc ale obstawiał bym powrót pod opór na 1.3485 przynajmniej i jutro dalsza jazda w dół, zobaczymy, jak narazie niedecydowanie jest bardzo duże..[/quote]
na edku 1,3440-80 robi się teraz oporem. Zejście jeszcze trochę i bez konkretnej siły w górę nie pójdzie. Sądzę, że istotne będzie zachowanie edka po jutrzejszych pmi.
mój SL na edku się broni, zobaczymy co zrobią przez noc ale obstawiał bym powrót pod opór na 1.3485 przynajmniej i jutro dalsza jazda w dół, zobaczymy, jak narazie niedecydowanie jest bardzo duże..[/quote]
na edku 1,3440-80 robi się teraz oporem. Zejście jeszcze trochę i bez konkretnej siły w górę nie pójdzie. Sądzę, że istotne będzie zachowanie edka po jutrzejszych pmi.
a ja sądzę, że PMI będą jutro bez znaczenia... za to claimsy owszemadk77 pisze:Sądzę, że istotne będzie zachowanie edka po jutrzejszych pmi.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Siedzi ktoś w S na kablu? czy sami Edkowicze 

FOREX - moja dziewczyna inaczej wyobrażała sobie kolacje przy "świecach" 

gold, równość fal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.