cierpliwi, będą wynagrodzeni... w jakimś piśmie byłopr7emo pisze:![]()
![]()
może wreszcie zarobie

cierpliwi, będą wynagrodzeni... w jakimś piśmie byłopr7emo pisze:![]()
![]()
może wreszcie zarobie
szacun,Bemowo1 pisze:gold, równość fal
siedzę i jak na razie obił się od górnej bandy. martwi mnie jedynie to, że w przeciwieństwie do edka (szybki zjazd) to na kablu jest niezła draka - obie strony walczą.raven155 pisze:Siedzi ktoś w S na kablu? czy sami Edkowicze
Tylko, że piąta fala nie musiała się zakończyć - chyba realizujemy 3 podfalę w fali 5 - więc L odradzampedro pisze:szacun,Bemowo1 pisze:gold, równość fal![]()
![]()
i dzięki, za nauke
bo naprawde od BEMOWO można się wiele o falach dowiedziec
![]()
![]()
![]()
![]()
umyć Ci buty?
SL 1.3410 pod scalp na parenascie albo paredziesiat pipsowjabar2 pisze:yareck1 jakiego dales stopa na edku?
tez sobie tak mysle wlasnie do 1.3626 nie ?krinvest pisze:no to teraz na spokojnie polecimy po 1.36 nie przeciążeni
żadne L, czekam na uspokojenie, bez pozycji teraz.... , zen, chmury (nie iczi) i... spokój, coś dla golda na dziśBemowo1 pisze:Tylko, że piąta fala nie musiała się zakończyć - chyba realizujemy 3 podfalę w fali 5 - więc L odradzampedro pisze:szacun,Bemowo1 pisze:gold, równość fal![]()
![]()
i dzięki, za nauke
bo naprawde od BEMOWO można się wiele o falach dowiedziec
![]()
![]()
![]()
![]()
umyć Ci buty?
Ja tam siedze od 15tego z nadzieją na większy spadek ale poki co 1.606 to max co zeszli. Chyba sobie poprostu poniżej tego poziomu ustawie sell stopa, a tą pozycje zamknę. A jakby im wpadło do głowy żeby znowu do góry podciągać to tam też będzie oczekujące S na 1.622adk77 pisze: siedzę i jak na razie obił się od górnej bandy. martwi mnie jedynie to, że w przeciwieństwie do edka (szybki zjazd) to na kablu jest niezła draka - obie strony walczą.