no niby up na edku,
ale wypadało by zrobić podwójne denko
hhmmm trudno powiedzieć
DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
skąd wiesz?pabloo83 pisze:Jeszcze będzie niżej...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
z drugiej strony teoretycznie im czesciej testowana linia trendu, i stosunkowo spore odleglosci odbic to tym, silnieszy ruch po przebicu, a ta na h1 wyglada tak elegancko i regularnie, jakby sama sie prosila
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dane umocnią dolara, a fomc osłabi go wieczornym komunikatem... hmmmmmmm,
czysta fantazja autora, czyli moja 

Jutro też jest dzień.
pedro pisze:dane umocnią dolara, a fomc osłabi go wieczornym komunikatem... hmmmmmmm,czysta fantazja autora, czyli moja
ale o to wlasnie chodzi , nie radza sobie przy takim dolarze wiec zrzucaja ciezar na inne panstwa
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

no wlasnie na m5 podwojny dolek, przy linii trendu na h1 nic tylko kupowac teoretycznie, no nic czekamy do danych
dane nie maja znaczenia , usraki dalej beda drukowac.... i tak nic im nikt nie zrobi , euro aby byc konkurencyjne trzeba skupowac dolca bo o to im chodzi .
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Obyś miał racjęsureshot pisze:no wlasnie na m5 podwojny dolek, przy linii trendu na h1 nic tylko kupowac teoretycznie, no nic czekamy do danych

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
""Hehehehe, coraz to lepsze kawały sypiecie
"" gdzie jest ten krytyk, co to napisał???

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"