DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
no niby up na edku,
ale wypadało by zrobić podwójne denko
hhmmm trudno powiedzieć
ale wypadało by zrobić podwójne denko
hhmmm trudno powiedzieć
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
skąd wiesz?pabloo83 pisze:Jeszcze będzie niżej...

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
z drugiej strony teoretycznie im czesciej testowana linia trendu, i stosunkowo spore odleglosci odbic to tym, silnieszy ruch po przebicu, a ta na h1 wyglada tak elegancko i regularnie, jakby sama sie prosila
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dane umocnią dolara, a fomc osłabi go wieczornym komunikatem... hmmmmmmm,
czysta fantazja autora, czyli moja 

Jutro też jest dzień.
pedro pisze:dane umocnią dolara, a fomc osłabi go wieczornym komunikatem... hmmmmmmm,czysta fantazja autora, czyli moja
ale o to wlasnie chodzi , nie radza sobie przy takim dolarze wiec zrzucaja ciezar na inne panstwa
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

no wlasnie na m5 podwojny dolek, przy linii trendu na h1 nic tylko kupowac teoretycznie, no nic czekamy do danych
dane nie maja znaczenia , usraki dalej beda drukowac.... i tak nic im nikt nie zrobi , euro aby byc konkurencyjne trzeba skupowac dolca bo o to im chodzi .
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Obyś miał racjęsureshot pisze:no wlasnie na m5 podwojny dolek, przy linii trendu na h1 nic tylko kupowac teoretycznie, no nic czekamy do danych

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
""Hehehehe, coraz to lepsze kawały sypiecie
"" gdzie jest ten krytyk, co to napisał???

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"