DayTrading: Środa 20.11.2013
Re: DayTrading: Środa 20.11.2013
Bemowo dobrze że przylazłeś bo ta chołota tutaj tylko o sellu myśli a ja longa zapodałem 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Kolego!!!yeahman pisze:Bemowo dobrze że przylazłeś bo ta chołota tutaj tylko o sellu myśli a ja longa zapodałem
- uciekinier
- Pasjonat
śpieszmy się kochać Wirtpopów tak szybko odchodząBemowo1 pisze:Dokładnie Wirtp wracaj!xPabloo pisze:Obejście chciałbym żebyś wiedział że wszyscy wiedzą że jesteś Wirtp i możesz już wrócić do swojego dawnego nicku bo nawet był on "lepsiejszy" od obecnego i powiedzmy że tęsknimy za nim
Obescie to marna idea Wirtp'a to filozoficzny bękart

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
przyczyna całego zamieszania na edku, prostokąt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Po 6 latach siedzenia w sraczu odchodzi z rządu kiblowy (jak pisał Brudas).
wracając do fx:
Na sreberku M1 jest niewielka luka którą własnie zamykają.
wracając do fx:
Na sreberku M1 jest niewielka luka którą własnie zamykają.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
U mnie takei cudo obowiązuje
p.s z tą chołotą to oczywiście w ramach żartu
p.s z tą chołotą to oczywiście w ramach żartu

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- atlanticos
- Maniak
warto chyba zwrócić uwagę jak pięknie edek respektuje fibo i TL... Do tego Bemowo mógłbyś wrzucić ponownie taśmę H4 żeby jeszcze bardziej rozjaśnić miejsce w którym jesteśmy
wypadałoby teraz kilka dni uklepać górkę czyli ruchy w przedziale 3480-3580 wg mnie chyba że inflacja dziś ruszy rynkiem tak że buty spadną... zobaczymy

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Żaba też myślę że będzie klepanko w tym zakresie.
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
rzeźnik idzie po szczyt z czerwca/sierpnia 2009 ?
https://www.tradingview.com/x/ka9euZi9/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski