Brokers Star

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Brokers Star

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

annafx pisze:"Kto przymusem lub podstępem zmusza do niekorzystnego rozporzadzania własnym lub cudzym majątkiem podlega karze ograniczenia wolności od 3 miesięcy do lat 5" - z dedykacją dla wszystkich IB w szczególności dla tych zachwalających bułgarski nadzór :-)

Annafx: proszę się nie ośmieszać na forum publicznym. Nie doszło tu do przestępstwa, ponieważ nie było ani przymusu ani podstępu.

annafx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: annafx »

Z całym szacunkiem, ale Twoje wypowiedzi jako współpracownika Comparic nie brzmią przekonywująco :-)
Jako osoba myśląca nie dałam się nabrać na bajkę o wspaniałym nadzorze bułgarskim - a taka się pojawiła na początku i teoretycznie ktoś mógłby to postrzegac jako podstęp :-( Mimo wszystko pozdrawiam i życzę powodzenia!

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Teoretycznie przestępstwo zgłasza się najpierw do prokuratury a nie na forum. Inaczej ktoś mógłby teoretycznie odczytać to jako pomówienie.
Fakt, że współpracuję z Comparic nie oznacza, że wyłączyłem rozum. A w tym wypadku rozum mówi mi, że niewiele masz wspólnego z prawem karnym, natomiast próbujesz podsycać kłótnię na forum. Dlatego proszę, jak na wstępie.

Pozdrawiam!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Akhh pisze:Brokers Star przygotowuje sprzedaż udziałów zagranicznemu kontrahentowi.
Z tego powodu zlecono audyt rachunków handlowych i bankowych firmy Broston Prime. Dlatego nie ma przelewów chwilowo.

Błąd z dostępem danych powinien być chwilowy, po odświeżeniu wszystko powinno być ok.

Generalnie rozwijają się i czasami rozwój ich chyba przerasta, ale idą w stronę jak najlepszej realizacji zleceń, czyli w dobrą. Natomiast obsługa szwankuje.

-- pn 19-08-2013, 12:14 --

Tutaj oficjalna wiadomość od brokera:

Brokers Star is being audited recently and we have being noticed by a few veteran investors who interested in Brokers Star and have invested in Brokers Star with the aim of expanding Brokers Star to the next level and strive to serve our clients better.

Due to the reasons above, all withdrawals are being delayed and all pending withdrawals will be processed within this week and we are trying to speed up the withdrawals as fast as we can. We are sorry for any inconvenience we have brought to you and we will try our best to process all withdrawals as soon as possible. If you have any questions, feel free to contact us.

Ten post jest bardzo znamienny. Akhhh nawet ty nie wiedziałeś, że to wałek. Broniłeś ich do samego końca. Inni wcześniej mieli jednak nosa. Trzeba uważac na tym rynku. Same spready, prowizja to tylko haczy z zanętą.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Prawie miesiąc minął od postu, że zaczynają wypłacać. Ktoś coś dostał? I faktycznie 90% z Balance?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mir.mor
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mir.mor »

Ja jeszcze nie dostałem - dostało dwóch znajomych - obaj mieli pokaźne zyski, jednak otrzymali 90% swojego początkowego depozytu a nie balancu..... ciekawe czy CI co mieli strate też tak dostali... ja osobiście jeszcze nie dostałem choć wysłałem 3 maile z prośbą o wypłatę... będę ich szturmować dalej.

Marek12578
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Marek12578 »

mir.mor

u mnie tak samo to wyglada

marius.r
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: marius.r »

Witam,
Ja otrzymałem tylko depozyt, który wpłaciłem - bez profitu który zarobiłem - po kontakcie z nadzorem bankowym w Bułgarii dowiedziałem się, że otrzymałem to co wpłaciłem, o proficie można zapomnieć.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

A co w przypadku jak ktoś miał stratę albo wyzerował konto? Też oddają początkową wartość Balance czy byłoby to zbyt piękne?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Hmm.. ktoś wie kim jest ten zagraniczny kontrahent?
Czemu ulicha 90?%? Upomnijcie się o resztę.
Znajdźcie jakiegoś prawnika, zbieżcie ile jest osób. Macie opcje skargi paulińskiej. Do tego bank takie jaja sobie robi..
najpierw fon do http://www.iosco.org/
potem do http://europa.eu/pol/fraud/index_pl.htm
a nastepnie do http://www.knf.gov.pl/o_nas/wspolpraca_ ... garia.html
w odstepach 3dniowych.

Poproście o wysłanie statementów na e-mail, zanim wyłączą serwery. Opublikujcie sobie je takze (prywatnie) w myfxbook, to będzie dość wiarygodny dowód na zew. serwerze. Trzymajcie też stare daily/monthly. Przekażcie na innych forach. W razie utrudniana dostepu do tych danych.. ktoś będzie miał zaczepne gdyby wszyscy nagle zniknęli.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ