Brokers Star
-
- Gaduła
Re: Brokers Star
reptile
W dniu w ktorym zaczal sie problem serwery zostaly wylaczone, dlatego pozostaja nam tylko statementy zapisane wczesniej i te co przychodza na @.
W dniu w ktorym zaczal sie problem serwery zostaly wylaczone, dlatego pozostaja nam tylko statementy zapisane wczesniej i te co przychodza na @.
-
- Uczestnik
Hello.
I never get any funds from them! Also never received any email about blocking account and what is happening. Few friends get back about 70-90% of balance (nobody same %). I tried to contact them on emails, phone numbers, facebook but no response from them. What do you think to do? I could not forget this money. What do you think to do?
-- 27 Nov 2013, 09:42 --
BNB Bank reply to me;
Dear,
We wish to inform you that the Bulgarian National Bank is the central bank of the Republic of Bulgaria; it is an independent government institution and has absolutely nothing to do with the financial firm Brokers Star or any other financial firm.
You can check the registration of that company with the Commercial Register to see its official registration, management and contact details.
Best regards
BNB Press Office
-- 11 Jan 2014, 11:07 --
News about Brokers Star? Anybody received money back?
I never get any funds from them! Also never received any email about blocking account and what is happening. Few friends get back about 70-90% of balance (nobody same %). I tried to contact them on emails, phone numbers, facebook but no response from them. What do you think to do? I could not forget this money. What do you think to do?
-- 27 Nov 2013, 09:42 --
BNB Bank reply to me;
Dear,
We wish to inform you that the Bulgarian National Bank is the central bank of the Republic of Bulgaria; it is an independent government institution and has absolutely nothing to do with the financial firm Brokers Star or any other financial firm.
You can check the registration of that company with the Commercial Register to see its official registration, management and contact details.
Best regards
BNB Press Office
-- 11 Jan 2014, 11:07 --
News about Brokers Star? Anybody received money back?
I co w tej sprawie dalej?
-
- Maniak
Mój znajomy dostał tylko 50% tego co wpłacił. Z tego co mówił to miał profit ponad 100% i nic. 

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
- uciekinier
- Pasjonat
Kurde, nie wiem od czego to zależy te ich zwroty, ale mój znajomy dostał 70 % depo, oczywiście początkowego bo zyski poszły się paść
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
-
- Gaduła
Nikt nie wie od czego to zalezalo, ale ja nie dostalem zadnego zwrotu...
-
- Uczestnik
Hi Friends.
I never get any cent. I hope that we get money back.
Anybody have some news?
Cześć przyjaciele.
Nigdy nie dostać żadnego grosza. Mam nadzieję, że dostaniemy pieniądze.
Ktoś ma jakieś informacje?
I never get any cent. I hope that we get money back.
Anybody have some news?
Cześć przyjaciele.
Nigdy nie dostać żadnego grosza. Mam nadzieję, że dostaniemy pieniądze.
Ktoś ma jakieś informacje?
Chyba juz nie bedzie kasy. Nie ma na co liczyc. Ciekawe co porabiaja teraz winni tej sytuacji? Hawaje?
Czy Pan Marcin Wenus cos wie wiecej?
Czy Pan Marcin Wenus cos wie wiecej?
-
- Uczestnik
Anybody know how to complain and where? Any news what happened with this company? What was a reason to stop working? Who lose money and who get money back?
google translate to Polish
Ktoś wie, jak złożyć skargę i gdzie? Wszelkie wiadomości, co się stało z tą firmą? Jaki był powód, aby przestać pracować? Którzy tracą pieniądze i którzy dostać pieniądze z powrotem?
google translate to Polish
Ktoś wie, jak złożyć skargę i gdzie? Wszelkie wiadomości, co się stało z tą firmą? Jaki był powód, aby przestać pracować? Którzy tracą pieniądze i którzy dostać pieniądze z powrotem?
Ponawiam pytanie:
Czy Pan Marcin Wenus coś więcej się dowiedział w tej sprawie? Czy coś robi w tej sprawie? Straciliśmy mnóstwo pieniędzy, a Pan siedzi cicho. Miałem o Panu bardzo dobre zdanie, broniąc niejednokrotnie, ale chyba się pomyliłem. Schował Pan głowę w piasek...
Dwóch moich znajomych zdecydowało się na pozew przeciwko Panu, skoro nie można wyegzekwować pieniędzy od Broker Star. Zastanawiam się czy nie zrobić tego samego. Proszę mnie przekonać żebym tego nie robił...
Czy Pan Marcin Wenus coś więcej się dowiedział w tej sprawie? Czy coś robi w tej sprawie? Straciliśmy mnóstwo pieniędzy, a Pan siedzi cicho. Miałem o Panu bardzo dobre zdanie, broniąc niejednokrotnie, ale chyba się pomyliłem. Schował Pan głowę w piasek...
Dwóch moich znajomych zdecydowało się na pozew przeciwko Panu, skoro nie można wyegzekwować pieniędzy od Broker Star. Zastanawiam się czy nie zrobić tego samego. Proszę mnie przekonać żebym tego nie robił...