Brokers Star
Re: Brokers Star
Ale przecież "podobno" wygasła im umowa z LP. To jakim cudem tam są jeszcze trejdy ?
No i pytanie które są a które nie ?Cyb pisze:Ale przecież "podobno" wygasła im umowa z LP. To jakim cudem tam są jeszcze trejdy ?
Żeby się nie okazało, że u LP zostały same stratne, a te ewentualnie zyskowne zostały zamknięte wcześniej i zysku niet ... W ten sposób - nie wiadomo czy pozycja otwarta, czy nie, kto i kiedy ją zamknie, to każda pozycja z zyskownej może zamienić się w stratną.
I czy tym LP to nie był aby Just Liquidity mający siedzibę pod tym samym adresem ?
Jako klient BS zażądałbym informacji kto jest tym wspomnianym LP i kontaktu do niego.
Teraz to właściwie mogą zrobić żywcem co im się podoba, a i tak ciężko będzie dojść co faktycznie się stało. Do LP też kontaktu nie muszą dać i wątpię żeby to zrobili...
Ogólnie słabo to wygląda i wg mnie po prostu grają na zwłokę i ja bym na nich w ogóle nie czekał... Mam jednak nadzieję, że kasę uda Wam się odzyskać.
Ogólnie słabo to wygląda i wg mnie po prostu grają na zwłokę i ja bym na nich w ogóle nie czekał... Mam jednak nadzieję, że kasę uda Wam się odzyskać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Gaduła
Niestety ale od samego poczatku kiedy rachunki zostaly wylaczone mam podobne mysli...raposo pisze:Ogólnie słabo to wygląda i wg mnie po prostu grają na zwłokę i ja bym na nich w ogóle nie czekał... Mam jednak nadzieję, że kasę uda Wam się odzyskać.
Właśnie dostałem środki z Brokers Stars ale tylko 1/3 z tego co zlecałem . A gdzie jest reszta? Pod jaki adres email mam pisać ?
-
- Gaduła
podobno jest to pierwsza transza wypłat
a ja nie dostałem nawet 1/3 o co chodzi ?
-
- Gaduła
Ja tez jeszcze nic nie dostalem na konto, tyle tylko sie dowiedzialem ze dzis ma pojsc pierwsza transza wyplat.
Co i jak dalej to nie wiem.
Skoro Cyb dostal 1/3 to mozliwe ze pojda w najblizszym czasie pozostale wyplaty.
Co i jak dalej to nie wiem.
Skoro Cyb dostal 1/3 to mozliwe ze pojda w najblizszym czasie pozostale wyplaty.
Wszystkich zainteresowanych podjęciem działań prawnych w celu odzyskania depozytu od BS proszę o wysłanie ID SKYPE na adres:
odzyskajkasezbrokersstar@gmail.com
pzdr
odzyskajkasezbrokersstar@gmail.com
pzdr