DayTrading: Wtorek 19.11.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
A jednak to tylko korekta i flaga.
Najdziwniej wygląda to na AUDUSD szczególnie na większych interwałach, choć tak naprawdę nadal nic nie można powiedzieć , misz-masz.
Najdziwniej wygląda to na AUDUSD szczególnie na większych interwałach, choć tak naprawdę nadal nic nie można powiedzieć , misz-masz.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 15:15 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
pamiętajmy, że jutro minutes - jak w końcu zrozumieją, że spadek bezrobocia nie oznacza wprost podwyżki stóp to funt nie bedzie miał powodu do wzrostu...ZielonaMgielka pisze:Mozliwe ale aktualnie wsparcie pozostaje nie pokonane na kablu jak i fiberze.psxor pisze:Zdziwisz sięno ale ja też mogę się zdziwić, jednak w/g moich analiz dzisiaj pokonamy 1.3480 i lecimy robić kolejne minima na edku, a na gu niedlugo bedziemy testowali znowu 1.6080, jak trwale przejdziemy to lecimy razem z edkiem.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ale dlaczego tak usilnie szukac powodow do spadkow kiedy kurs tego nie potwierdza. Stale rosniemy od poczatku ostatniego tygodnia a dzisiejsza szpila po penetracji dolkow tez nie jest swiadectwem silnej podazy na tej parze.Ciapul pisze:pamiętajmy, że jutro minutes - jak w końcu zrozumieją, że spadek bezrobocia nie oznacza wprost podwyżki stóp to funt nie bedzie miał powodu do wzrostu...ZielonaMgielka pisze:Mozliwe ale aktualnie wsparcie pozostaje nie pokonane na kablu jak i fiberze.psxor pisze:Zdziwisz sięno ale ja też mogę się zdziwić, jednak w/g moich analiz dzisiaj pokonamy 1.3480 i lecimy robić kolejne minima na edku, a na gu niedlugo bedziemy testowali znowu 1.6080, jak trwale przejdziemy to lecimy razem z edkiem.
Przeciez grajac DT bedzie wiele okazji do wejscia kiedy zaczna pekac wsparcia

Jesli jutrzejsze dane potwierdza twoje slowa to fajnie... wtedy bedzie czas na sprzedaz.
https://www.tradingview.com/x/fYnktoqL/
Pozdrawiam

myślę ze jutro będzie dzień sądny co do eur/usd 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Zeby nie byc tylko gadajaca glowa
Long GU na aktualnych poziomach.
https://www.tradingview.com/x/yNiC74E1/

https://www.tradingview.com/x/nLhIcL0y/ZielonaMgielka pisze:Ale dlaczego tak usilnie szukac powodow do spadkow kiedy kurs tego nie potwierdza. Stale rosniemy od poczatku ostatniego tygodnia a dzisiejsza szpila po penetracji dolkow tez nie jest swiadectwem silnej podazy na tej parze.
Pozdrawiam
ale podobną szpilę miałeś 4 h wcześniej w drugą stronę po odbiciu od oporu... to z kolei nie świadczy dobrze o popycie

a poważnie rzecz biorąc kurs nie ma siły wejść w strefę oporów wyznaczoną przez dołki z czasów ustanawiania szczytów z drugiej poł.października - na cztery próby jedna wytrzymała tam dłużej niż godzinę a co dopiero główna linia bessy... oczywiście mam świadomość, że może jednak być strzał ale o wejściu w L będę myślał dopiero nad linią bessy...
oczywiście pozdrawiam również

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ryzykant, ja to mam eske na 1.6145 z slem na 0ZielonaMgielka pisze:Zeby nie byc tylko gadajaca glowaLong GU na aktualnych poziomach.

S na edku to dopiero ryzyko
. Idealne odbicie od LT. Na razie nic nie wskazuje, żeby miało wybić dołem i prawdopodobnie do wieczora zaatakujemy lokalny szczyt.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
PowodzeniaZielonaMgielka pisze:Zeby nie byc tylko gadajaca glowaLong GU na aktualnych poziomach.

ta kpatrz na analogie co pokazywalem na wykresach i mysle ze odchodzi przygotowanie pod korekt i jeszcze zanim rajd SW Mikolaja zobaczymyZielonaMgielka pisze:Ostatni tydzien zamknal sie na historycznych maksach i aktualnie flirtujemy z psychologiczna bariera 1800. Mysle ze to jeszcze nie czas na szukanie shortow. S&P z wielkim trudem penetruje wsparcia i mysle ze warto poczekac na zdecydowane pokonanie jednego z nich przed wchodzeniem w pozycje krotka.Nowy123 pisze: SP500 probuja nie otworzyc z luka ale podbitka jaks i znow u sprzedawanko powinno byc ogolnie patrzac na wykresy tygodniowe i dzienne to korekta sie rozpoczac powinna lub juz rozpoczela a kazde podbicie to okazja do sprzedawania
https://www.tradingview.com/x/BUviAXym/
-- Dodano: 19 lis 2013, 16:02 --
Mozliwe ale aktualnie wsparcie pozostaje nie pokonane na kablu jak i fiberze.psxor pisze: Zdziwisz sięno ale ja też mogę się zdziwić, jednak w/g moich analiz dzisiaj pokonamy 1.3480 i lecimy robić kolejne minima na edku, a na gu niedlugo bedziemy testowali znowu 1.6080, jak trwale przejdziemy to lecimy razem z edkiem.