automat coś podobnego mi robił, obecnie z palucha trzaskam i bardziej preferuję swingJones pisze: nie nie
nie rozumiem jak Wy gracie jeżeli jest sygnał el to tak otwieram i w dupie mam czy przemówienie czy cisza
DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
STOP mentalnyJanek80 pisze:Gram drabinkami czyli rzucam kilkanscie mikroltów w obszar.Jones pisze:gadasz głupoty to raz
a dwa co jak bedzie 77pips ? STOP
Jak za 3 tygodnie przyniosą stratę to wywalam i tyle a TY ?
czy liczy sie czas czy cena nasz jakiś STOP ?
Dobre pytania.
Stop mentalny.
Zamknę jak uznanam za stosowne.
W d....e mam jakiekolwiek propozycje zwłaszcza z tego forum ale forexcube z FF uwzględnię.
Czytanie was to śmietnik. To strata czasu i perpcepcji.
Wasza ankieta jest jednak nieoceniona jak was wydymać.
--
Drabinki e/j,silver i gold czekają na wejścia. A i g/u sell za 3 tygodnie się zobaczy ....
czyli jak kiedyś tam spadnie to się odezwiesz i powiesz
Jones a widzisz nie miałeś racji
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:33 przez Jones, łącznie zmieniany 1 raz.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Jones pisze:nie nieBemowo1 pisze:otwiera się S i L jednocześnie i ustawia SL, czasami się udajeInk. pisze:W takich miejscach tuz przed przemowa nie zajmuje sie ani S ani L
nie rozumiem jak Wy gracie jeżeli jest sygnał el to tak otwieram i w dupie mam czy przemówienie czy cisza
Jones, spokój
jutro powinien byc RUN FOR PROFIT
a czy to 12 czy do godziny 20 to popotrzmy.
-- Dodano: 20 lis 2013, 00:36 --
@Jones
Nie, są poziomy naktórych wymiękam.
Spytaj a odpowiem.
SL to nie dla mnie.
Spójrz na DOW-DEC-13 15928 obecnie.
Widzisz dystrybucję ?
H4 łajza nie odbiła w dół, poczekaj....
EDIT: poczekaj cierpliwie a jak weżmiesz sell to jak TommyBoss będziesz miał wczasy w Bułgarii.
Wy dwa zgredy gdzie jestescie ? Pamiętacie 1.2750 i odbitkę.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:42 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
Janek80 możesz opisać to drabinkowanie? Czy stosujesz jakieś zasady czy jak leci? Interesuje mnie inne spojrzenie na sprawę.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Na forex ustalenie pewnego postępowania które przynosi zysk jest chyba jedyną metodą na zarabianie, kierowanie się "wyczuciem" prowadzi tylko i wyłącznie do przegranej. A że na tym forum nikt nie pisze o strategiach to to forum radze traktować z dużym dystansem 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Z miła chęcią odpowiem jak Owsiak.Takitam pisze:Janek80 możesz opisać to drabinkowanie? Czy stosujesz jakieś zasady czy jak leci? Interesuje mnie inne spojrzenie na sprawę.
Róbta co chceta.
Jest poziom to rzucam z 2,3 mikroloty, idą wyżej, to dorzucam do pieca po mikrolocie. Jak widzę "bezchmurne niebo" to walę więcej.
http://fxtrade.oanda.com/analysis/histo ... pen-orders
Są pułapki, ostrrzegam. Chmurki tego samego koloru...Bardzo niebezbieczne...
Nie grajcie G/U/ i G/J to pary dla żaby i bemowo.
Mam archiwa z 9 miesięcy, niestety nie na wszystkie walory.
Można się posiłkować SONIC CLASSIC z forexfactory.
Moja skuteczność 7 plus 2 minus.
Drugi tydzień testów na XE real, poczekajmy na minimum 20-25 tygodni.
P/S w załaczniku drabinka, 2 mikroty już wzięte a reszta czeka...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:56 przez Janek80, łącznie zmieniany 1 raz.
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
To to już dawno zauważyłemyeahman pisze:Na forex ustalenie pewnego postępowania które przynosi zysk jest chyba jedyną metodą na zarabianie, kierowanie się "wyczuciem" prowadzi tylko i wyłącznie do przegranej. A że na tym forum nikt nie pisze o strategiach to to forum radze traktować z dużym dystansem

Moja strategia polega na otwieraniu pozycji z użyciem PA na tyle ile to możliwe.
Do tego gram tylko pozycje zgodne z trendem. Albo jadę cały czas S albo L.
Staram się pozycję zamknąć najszybciej jak to możliwe. Nie stosuję SL i TP.
Jak na razie skuteczność 85%.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 23:54 przez Takitam, łącznie zmieniany 1 raz.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Użycie PA? Nie skumałem..
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Metoda Price Action.yeahman pisze:Użycie PA? Nie skumałem..