DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
g/u cel 6075
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
chyba o 10 sie wyjasni, przebijemy 1.3496 i mamy podwojny szczyt, na h1 jest ju jednak edek zdrowo wykupiony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Udajesz, bo właśnie Ty próbowałeś tu "zabłysnąć" podaniem "mądrego" wzoru. Chyba trochę nie doceniasz użytkowników forum ale może się mylęCiapul pisze: Otóż nie zgodzę się - Kolega Żaba odesłał mnie do definicji trendu. Trend jako pojęcie statystyczne swą pierwotną definicje właśnie stamtąd czerpie. I wcale nie udaje że mądre, bo równanie linii prostej dzieci w podstawówce przerabiają, podobnie jak uczą się jak określić czy dany punkt leży na tej prostej czy nie. Jeżeli to dla Ciebie za mądre to sorry...

Rozumiem, że już masz załadowane S, skoro Twój kanał został przebity?Ciapul pisze: A skoro uważasz, że przebity kanał wzrostowy jest źle wyznaczony to pokaż jak powinien wyglądać prawidłowo. Proponuję również prześledzić forum, bo w moich wpisach ten kanał funkcjonuje już od połowy września...
Typowy błąd głupka - zrozum, jeśli Ty mnie nie widziałeś, nie znaczy że tego forum nie czytałem.Ciapul pisze: ale wtedy to Cie tu jeszcze nie było...
Miałem od momentu pokazania się gwiazdy wieczornej do odbicia się się od dolnej bandy, potem od przebicia kanału do luki summersa...granda pisze:Rozumiem, że już masz załadowane S, skoro Twój kanał został przebity?
szkoda tylko że poza małotreściwym szczekaniem nic sensownego do tej pory tu nie napisałes geniuszu...granda pisze: Typowy błąd głupka - zrozum, jeśli Ty mnie nie widziałeś, nie znaczy że tego forum nie czytałem.
Możesz również, mądralo, zobaczyć kiedy pisałem o tym, że e/u zejdzie do dolnej bandy i o ile dni się pomyliłem jak również z czego to wynikało...
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 10:58 przez Ciapul, łącznie zmieniany 2 razy.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ja dzisiaj sobie Edka odpuszczam , i tak wszyscy czekają na jutrzejsze dane i przemówienia . Liczę że go jeszcze trochę podciągną żeby było z czego spadać 

Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !
dane neutralne
może w takim ukladzie, 1.35 na edwardzie +/- 50 pipsow do konca roku konsola?Nowy123 pisze:dane neutralne

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
co do JPY to KURODO w tym tygodniu jesli nie zmieni nic w polityce nie zwieksza dodruku a zacznie mowic o zaciesnianiu to bedzie fajny swing
trzeb poczekac na BOJ
-- Dodano: wt 19-11-2013, 12:07 --
testneli 13543 2 raz podwojny szczyt zrobili

-- Dodano: wt 19-11-2013, 12:07 --
testneli 13543 2 raz podwojny szczyt zrobili
edek może zacząć się kierować w rejon ostatniego dna.
Potem mógłby utworzyć podwójne dno na d1 i up. na nowe szczyty.
Potem mógłby utworzyć podwójne dno na d1 i up. na nowe szczyty.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ponieważ uważam, że to tylko korekta wcześniejszych spadków, zakładam pogłębienie minimów, póki co jednak zobaczymy co zrobią na kolejnych wsparciachmolmomas pisze:Potem mógłby utworzyć podwójne dno na d1 i up. na nowe szczyty.
https://www.tradingview.com/x/c3V60jKV/