DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
sureshot pisze:edward na razie w konsoli, jacys chinole puscili plote, zarobili z miliard i maja fajrant, moze niemcy cos bujna za 50 min
-- Dodano: wt 19-11-2013, 10:10 --
doji w srodku rangu to sygnal, zeby nie skladac w ogole zlecenKRobert pisze:Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?
rangu tzn??? przepraszam za te pytania ale chciałbym zrozumieć
chyba S na ejku trzeba zajmować
Bemowo - dobrze że przekisilem tego wcorajszego sella na ejku 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Nie dość, że bzdury piszesz, to jeszcze udajesz, że mądre. Wystarczyło napisać: "jak cena jest nad to wzrostowy jak pod to spadkowy ale jak tą linię poprowadzić to nie mam pojęcia" i już by to zabrzmiało konkretniejCiapul pisze:[
Moja linia trendu wzrostowego ma postać y=ax+b. Trend jest dla mnie zachowany jeżeli kurs >= y. Jeżeli kurs =< y na dwóch lub więcej zamknięciach następuje zmiana trendu. (...)
Świadczą tylko o tym, że była duża zmienność na danych, ale jeśli kogoś tam wycięło to tylko ludzi, którzy grają w "powietrzu".MasterFx pisze:takie wycinki czesto swiadcza o tym ze własciwy ruch jest tuz tuz
range , zasieg od wczoraj od 14 jest 45 pipsowa konsolidacja, a to doji jest dokladnie w jej srodku, czy wybije do gory czy do dolu to zgadywanka,
Ciapul pisze:zależy od pary, dźwigni i od tego jak szybko chcesz to depo stracića.mickiewicz pisze:Jaki trzeba mieć margin żeby zagrać na całego lota?
konto w złotówkach
się ubawiłem
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
na tym poziomie ta szpulka to bardziej wyraz niezdecydowania....KRobert pisze:Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a moze od tego jak szybko chce depo podwoic potroic i po8krotnic, troche optymizmu, na poczatku przewaznie sprzyja szczescie, niech wykorzysta je na maxa
)
tak już dzisiaj zbaraniałem, że sobie odpuszczam dzisiaj