sureshot pisze:edward na razie w konsoli, jacys chinole puscili plote, zarobili z miliard i maja fajrant, moze niemcy cos bujna za 50 min
-- Dodano: wt 19-11-2013, 10:10 --
doji w srodku rangu to sygnal, zeby nie skladac w ogole zlecenKRobert pisze:Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?
Nie dość, że bzdury piszesz, to jeszcze udajesz, że mądre. Wystarczyło napisać: "jak cena jest nad to wzrostowy jak pod to spadkowy ale jak tą linię poprowadzić to nie mam pojęcia" i już by to zabrzmiało konkretniejCiapul pisze:[
Moja linia trendu wzrostowego ma postać y=ax+b. Trend jest dla mnie zachowany jeżeli kurs >= y. Jeżeli kurs =< y na dwóch lub więcej zamknięciach następuje zmiana trendu. (...)
Świadczą tylko o tym, że była duża zmienność na danych, ale jeśli kogoś tam wycięło to tylko ludzi, którzy grają w "powietrzu".MasterFx pisze:takie wycinki czesto swiadcza o tym ze własciwy ruch jest tuz tuz
Ciapul pisze:zależy od pary, dźwigni i od tego jak szybko chcesz to depo stracića.mickiewicz pisze:Jaki trzeba mieć margin żeby zagrać na całego lota?
konto w złotówkach
na tym poziomie ta szpulka to bardziej wyraz niezdecydowania....KRobert pisze:Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?