DayTrading: Wtorek 19.11.2013
Re: DayTrading: Wtorek 19.11.2013
tylko w jaka stronę??
tego tacy szaracy jak my nigdy nie wiemy na 100%, ale można zwiększać sobie prawdopodobieństwo udanego zagrania (szczegolnie w długich seriach) przy odpowiedniej metodyce. ja np nigdy nie kupuje w strefie podazy/oporze i nie sprzedaje w strefie popytu i na wsparciu oraz nie zagrywam "w powietrzu". tylko tyleoperosus pisze:tylko w jaka stronę??

a co bedzie ? nie mam pojecia!
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 09:54 przez MasterFx, łącznie zmieniany 1 raz.
czekam czekam na te okolice 134raposo pisze:Na EURJPY mamy początek spadków. Powinniśmy w najbliższych dniach zlecieć jeszcze o 60-70 pips i wtedy zapewne będzie podejmowana decyzja czy dalej lecimy do dolnej bandy w okolice 131.15 czy też spróbujemy zaatakować lokalne szczyty.
to było ewidentne wywalenie mojego nano S na edwardzie, banda spekulantów! ;P[/quote]MasterFx pisze:
A "przy okazji" można było siegnąć troche stopów z pozycji SELL tuz ponad wczorajszym szczytem i odpalić oczekujące BUY w tymze samym miejscu.
Ładnie, ładnie to wyszło
edit:
teraz przewioza w druga strone towarzystwo. ale jaja z rana
takie wycinki czesto swiadcza o tym ze własciwy ruch jest tuz tuz

Tylko, że wycinają i białych i czerwonych

Ten ruch na edku to typowe dorobienie sie w 5 minut dla osoby która podała polote
Jak dla mnie to edward nei spocznei do chwili keidy nie zaatakuje górnego ograniczenia kanału czyli jakies 1,3565

Jak dla mnie to edward nei spocznei do chwili keidy nie zaatakuje górnego ograniczenia kanału czyli jakies 1,3565
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
AUD USD odbili od oporow lecz sznasa jest ze jeszcze pojada na MA200 na H4 mocny opor 9483
a Chny majstruja juz przy swoim PKB jak USA ostatnio wprowadzaja zmiany w jego liczeniu
a Chny majstruja juz przy swoim PKB jak USA ostatnio wprowadzaja zmiany w jego liczeniu
-
- Bywalec
Jaki trzeba mieć margin żeby zagrać na całego lota?
konto w złotówkach
konto w złotówkach
zależy od pary, dźwigni i od tego jak szybko chcesz to depo stracića.mickiewicz pisze:Jaki trzeba mieć margin żeby zagrać na całego lota?
konto w złotówkach
Ostatnio zmieniony 19 lis 2013, 10:09 przez Ciapul, łącznie zmieniany 2 razy.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edward na razie w konsoli, jacys chinole puscili plote, zarobili z miliard i maja fajrant, moze niemcy cos bujna za 50 min
-- Dodano: wt 19-11-2013, 10:10 --
-- Dodano: wt 19-11-2013, 10:10 --
doji w srodku rangu to sygnal, zeby nie skladac w ogole zlecenKRobert pisze:Jestem mniej doświadczony dlatego zapytam Was o zdanie, mamy formacje szpulki na wykresie edka h1 teraz formuje się nam kolejna czarna swieca czy według was po tej formacji możemy mieć mocny sygnal do spadkow?