Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Re: Darmowy Bonus do 1000 zł dla użytkowników od Trading 212

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Dominika Appelman pisze:Problem widzę, że wynika z tego, że w związku z naszą promocją zacząłeś handel na koncie rzeczywistym bez praktykowania na koncie demo. Mając to na uwadze, zdecydowaliśmy zrekompensować stratę. Możesz znaleźć te środki na swoim koncie realnym :)
No rzeczywiście, konto wróciło do stanu poprzedniego. Jestem pod wrażeniem. Oczywiście wiem że robię powalające wrażenie na kobietach, również w internecie, ale nie myślałem że aż do tego stopnia.;) Dziękuję. :D
Dominika Appelman pisze:Nasza platforma zapewnia możliwość tworzenia złożoną kombinację zamówień oczekujących, które są używane głównie przez naszych traderów- ekspertów.
No właśnie pewnie to jest przyczyna, że nie jestem traderem-ekspertem i nie potrafię docenić niewątpliwych zalet takiego systemu ustawiania zleceń oczekujących. Moim zdaniem przydałby się jakiś filmik szkoleniowy, bo są chyba cztery rodzaje tych zleceń i ja np wciąż nie bardzo wiem czym one się różnią.

Poza tym wydaje mi się, że z punktu widzenia tradera-amatora chyba jednak w zupełności wystarczy taki system jak jest na oandzie. Na screenie widać jak tam się ustawia zlecenia, normalne i oczekujące, do tego jest dużo innych informacji, moim zdaniem ideał.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

no wiec po kolei... Bonus przyznany 3 dni temu. Dziś pierwsza próbna wypłata 300zł zlecona rano - po południu pieniądze miałem na koncie. Zobaczymy jak będzie z większymi kwotami ale brak zastrzeżeń z mojej strony, Idea bonusu którym można pracować i na bieżąco robić wypłaty nie tracąc go bardzo fajna. Szkoda tylko że kwota mała bo gdyby to był bonus w stylu 50-100% wpłacanego kapitału na identycznych zasadach to można by pomyśleć o przeniesieniu części środków od innego brokera...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

I moje uwagi.

Jedyna słuszna platforma to Meta Trader. Tak było, jest i będzie.
Pracuję na dwóch platformach równolegle - na metatraderze analizuję, a w 212 naciskam kup/sprzedaj, więc dla mnie wykres nie jest potrzebny. Stąd platformę można ograniczyć do tych dwóch przycisków + funkcje TP,SL, TRLS.

Uważam, że broker bardzo ryzykownie dopasował wielkośc depozytu do minimalnej wielkości pozycji,która wynosi 20%. Widzę w tym pewien marketingowy haczyk, ale mi przypomina to trochę parkowanie samochodu przy 100 km/h.

Biorąc pod uwagę MM w 212 ograniczam się tylko do jednej otwartej pozycji, gdzie na metatraderze (przy innym MM) mam tych pozycji otwartych około 10-20, co pozwala na grę na kilku parach równolegle. A wiadomo, że broker zarabia na obrocie, stąd moja częstotliwość otwieranych pozycji będzie bardzo niska, może dzięki temu będą to pozycje high quality.

Życzę sukcesów Brokerowi a przedewszystkim sobie

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Obrazek

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Stforex pisze:
Obrazek

W Twoich kategoriach tak :(

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Witam,

W piątek, wieczorem dokonałem wypłaty
Możecie synchronizować wypłatę z wielkością kapitału?
w tym momencie nie zawieram pozycji, ponieważ operacja zmniejszyła by kwotę ogólną do ram bonusu

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Robią tak... tyle że w momencie księgowania wypłaty. Od piątku wieczorem zapewne nikt już w biurze nie pracował. Dziś też święto jest.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Stforex pisze:Robią tak... tyle że w momencie księgowania wypłaty. Od piątku wieczorem zapewne nikt już w biurze nie pracował. Dziś też święto jest.
kilka stron wcześniej pisano że pracują ;)
Dominika Appelman pisze:Twoja wypłata zostanie zrealizowana tego samego dnia, w którym została zlecona. Oczywiście pracujemy również w święta, a płatności przetwarzane są 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Hm.. to dziwne, bo jak wypłacałem to poszło następnego dnia. Chyba że tyle wypłat było..?

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Uwaga przy otwieraniu pozycji,

Chciałem otworzyć zlecenie, zmieniłem w górnym oknie parę walutową, ustawiłem wielkość pozycji i kup.
Patrzę a otworzona pozycja to nie ta co chciałem......
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ