No rzeczywiście, konto wróciło do stanu poprzedniego. Jestem pod wrażeniem. Oczywiście wiem że robię powalające wrażenie na kobietach, również w internecie, ale nie myślałem że aż do tego stopnia.Dominika Appelman pisze:Problem widzę, że wynika z tego, że w związku z naszą promocją zacząłeś handel na koncie rzeczywistym bez praktykowania na koncie demo. Mając to na uwadze, zdecydowaliśmy zrekompensować stratę. Możesz znaleźć te środki na swoim koncie realnym

No właśnie pewnie to jest przyczyna, że nie jestem traderem-ekspertem i nie potrafię docenić niewątpliwych zalet takiego systemu ustawiania zleceń oczekujących. Moim zdaniem przydałby się jakiś filmik szkoleniowy, bo są chyba cztery rodzaje tych zleceń i ja np wciąż nie bardzo wiem czym one się różnią.Dominika Appelman pisze:Nasza platforma zapewnia możliwość tworzenia złożoną kombinację zamówień oczekujących, które są używane głównie przez naszych traderów- ekspertów.
Poza tym wydaje mi się, że z punktu widzenia tradera-amatora chyba jednak w zupełności wystarczy taki system jak jest na oandzie. Na screenie widać jak tam się ustawia zlecenia, normalne i oczekujące, do tego jest dużo innych informacji, moim zdaniem ideał.